Östsvenska Handelskammaren

Winemakers Dinner hos Östgöta Kök

Den 14 april är vi stolta att få välkomna vinmakaren Jonas Hirn från producenten Steintal i Franken, Tyskland till Mateljén för en kväll fylld av härliga viner och en välkomponerad fyrarättersmeny.

Ett gott erbjudande till dig som medlem i Östsvenska Handelskammaren!

Tyska Steintal gästar Mateljén

Steintal ligger i ett tyskt vindistrikt som mestadels producerar vita viner, men Steintal är en av de producenter i distriktet som även producerar förstklassiga röda viner – som det magiska Spätburgunder (pinot noir).

Under en välsmakande Winemakers Dinner tillsammans med Handpicked wines kommer Jonas att presentera flera fantastiska viner från Steintal. Till detta bjuder köket på en välkomponerad fyrarättersmeny som kommer komplettera vinerna på ett magiskt vis. Vi lovar en unik kväll med sprudlande smaker som ni verkligen inte vill missa.

Vad ingår?

  • Mingel med vin och tilltugg
  • Fyrarättersmeny med komplett vinpaket presenterat av Jonas Hirn
  • 1495 kronor per person
    1196 kronor per person

Uppge kod Handelskammaren vid bokning
För bokning kontakta info@ostgotakok.se 

Men vad är då Östgöta Kök?
Kort och gott säger vi – Östgötsk mat när den är som bäst!

Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat.

I våra restauranger, på kontoret, på en enslig skärgårdsö för två eller i stora salar till hundratals hungriga gäster. Oavsett när, var och hur du avnjuter vår mat tullar vi aldrig på det vi tycker är viktigast av allt – mat lagad från grunden. Med de bästa råvarorna. Och med kärlek.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Ebbeparks draknäste – Där modiga idéer får vingar

Har din organisation en idé med potential att minska utsläppen av koldioxid, men som behöver testas och verifieras innan den...

IMA Summer Meetup & Lunch

Welcome to IMA’s annual summer meetup and lunch! Mingle and network with industry colleagues and get a glimpse into the...

Efter jobbet på Stångs Magasin

Njut av sommaren på någon av våra uteserveringar med utsikt över Stångån, eller på Stångs Brygga - en flytande uteservering...

Digitalsnack – Social Mediebyrå växer!

Fullservicebyrån inom sociala medier, Digitalsnack rekryterar ännu en kollega till Norrköping!