Östsvenska Handelskammaren

Wiselink Exekutiva Chefsforum i Linköping möter Alexander Bard och Hélène Barnekow

Wiselink ger dig en exklusiv möjlighet att utmanas tillsammans med skarpa ledare från Linköping och de mest kompetenta föreläsarna från Sveriges näringsliv. I vår möter vi inga mindre än Alexander Bard och Hélène Barnekow.

MÖT ALEXANDER BARD I EN ENERGIFYLLD OCH SPRAKANDE DIALOG OM SAMTID OCH FRAMTID
Alexander Bard är känd för sin musikkarriär, intelligens och rappa tunga. En person med många dimensioner. Han är sociolog med sociala medier som specialitet, framgångsrik filosof och författare. Alexander är regelbundet anlitad som föreläsare på Handelshögskolan i Stockholm och på flera andra institutioner världen över.

Vårt möte med Alexander kommer innehålla långa djupgående diskussioner om ledarskap, maktstrukturer och digital transformering. Vi kommer att skakas om och få ny förståelse för vad vi har framför oss. Framförallt kommer Alexander att förtydliga riktningen på vad organisationer både bör men även måste förstå för att äntra den framtida digitalisering som fortfarande är i sin linda. Som skarpsynt samtids -och framtidsanalytiker med sin underhållande provokativa personlighet kommer han att rubba vår världsbild.

2 februari, 08:30-13:00, Linköping
Läs mer här

 

HÉLÈNE BARNEKOW LED FÖR LÄRANDE OCH SKAPA TIDEN SOM KRÄVS
Hélène Barnekow är en av Sveriges mest uppmärksammade företagsledare. Hon pratar fort, sprudlar av engagemang och energi. Hon har lett storbolag i techbranschen och drivs av såväl en etisk kompass som stark förändringsvilja.

Som ung la Hélène stort fokus på fotboll, då utan damlag som vuxen har hon haft flera olika ledarroller i mansdominerade branscher. Héléne besitter unika insikter efter att verkat som tung näringslivsprofil i många homogena contexter men aldrig tappat fart i sitt engagemang för frågor som  jämlikhet, förändring och ledarskap som har varit hennes ledstjärna genom karriären.

Hélène och Wiselink
Wiselink ser med stor spänning fram emot att släppa loss Hélène tillsammans med Wiselinks deltagare. Med samtalet i fokus kommer vårt möte med stor säkerhet leda till en sak: HUR vi blir bättre på att leda våra team och utvecklas oss själva så väl som vårt företag.

12 april, 08:00-13:00, Linköping
Läs mer här

 

WISELINKS EXEKUTIVA CHEFSFORUM – FÖR DIG SOM VILL UTMANA DITT LEDARSKAP

I mötet med det oväntade utvecklas vi som människor. Andra människors erfarenheter kan inspirera men också ge oss en ny syn på oss själva. I skenet av andra blir det tydligare hur vi själva fungerar och vi ges därmed chansen att omvärdera våra egna gamla sanningar och vanor. För dig som jobbar som chef är utveckling ett måste för att upprätthålla ett kompetent ledarskap. Du är drivkraften som skapar engagemang och motivation hos medarbetarna. Du har stort ansvar för deras utveckling och resultaten de levererar – men tar du ansvar för din egen utveckling?

Mod är vår styrka och vi räds inte för att tänja på gränserna kring normer och samla olikheter för att utmana ditt mindset. Vi skapar dialoger som utvecklar exekutiva chefers förmåga att reflektera, förstå och leda i framtidens möjlighet. Dagens ledarroll behöver vara mångfacetterad och bekräftande men blir lätt utsatt. Chefstiteln inger respekt men skapar också distans. Många frågor varken kan eller bör ventileras med personalen, låt istället Wiselink vara ditt bollplank.

Wiselink är inget traditionellt chefsforum, vi söker inte samsyn eller konsensus. Vi utmanar och ifrågasätter tillsammans. Vårt forum är för exekutiva chefer och motiveras av att utmanas och lära nytt i en gemenskap med starkt fokus på företagsutveckling.

Wiselink tar dig, ditt ledarskap och ditt företag framåt. Våga lyft blicken – och kom ihåg, det är aldrig försent att lära sig något nytt.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

draknastettt

Är du intresserad av att besöka Linköpings draknäste?

Den 15 mars är det äntligen dags för Linköpings draknäste - en unik arena där modiga innovatörer pitchar sina hållbara...

Yoga 15mars Linkoping

XLENT bjuder in till Träningsnätvärket – Yoga

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland. Under avslappnande former får vi möjlighet att träffa nya människor...

Chips lojromsdipp

Efter jobbet på Stångs Magasin

Varmt välkommen att testa vår vinprovar-afterwork, tisdagar-fredagar från kl 17. Då får ni dessutom passa på att uppleva vår helt...

hallbarhet 002

Välkommen till Meritminds föreläsning: Redo för nya fyrbokstavaren CSRD?

Är CSRD en ny fyrbokstavsförkortning att bli pressad av eller är det en unik möjlighet för både företaget och planeten?...