Östsvenska Handelskammaren

Workshop 13 oktober: Nio vägar till ett tryggare ledarskap

Känner du frustration över andra människors beteende? Har du problem med att nå fram till dina medarbetare? Längtar du efter förstå både dig själv och andra bättre? Välkommen på en eftermiddag där du får lära känna både dig själv och andra bättre! Workshopen sker i Linköping torsdagen den 13 oktober, kl. 13.00-16.00.

Fördjupa din självinsikt, öka din människokännedom och lär dig att kommunicera mer effektivt, under en eftermiddag späckad med nya insikter och verktyg, mingel och erbjudanden!

Visste du att forskning visar att våra relationer är det som påverkar oss mest i vår effektivitet och hur vi trivs på vårt arbete? Att vi fungerar olika är ofta plågsamt tydligt och gör samarbete och kommunikation svårt. En viktig nyckel ligger i att förstå vilka olika drivkrafter som ligger bakom våra beteenden.

Välkommen på en interaktiv workshop där du får lära känna nio olika drivkrafter, som påverkar hur vi tänker, känner och agerar. Få verktyg som hjälper dig att förstå och kommunicera bättre med människor som du delar din vardag med.

Det här är en workshop för dig som:

– Har personalansvar

– Vill få en fördjupad insikt i varför du tänker, känner och agerar som du gör

– Bättre vill förstå andras beteende och hur du kan hjälpa dem att växa

– Vill kommunicera mer effektivt

– Behöver ta kontroll över din ledarstil, dess styrkor och utmaningar

Om du är trött på att stånga dig blodig för att nå fram till andra, vill få verktygen som på riktigt leder till utveckling i ditt ledarskap, sätta stopp för de mönster som leder till utmattning och konflikter, bryta negativa cykler.

– Då kommer den här eftermiddagen hjälpa dig att bli mer medveten om dig själv och hur du uppfattas, få nycklarna till andras beteenden, hjälpa dig att stärka ditt eget och medarbetarnas självledarskap samt maxa potentialen, förbättra gruppdynamiken, samarbetet och effektiviteten i ditt team.

Om föreläsaren:

Zandra Erikshed är relationscoach och relationsfotograf som brinner för att hjälpa människor till större självinsikt och bättre relationer. Med fokus på att öka förståelsen för de drivkrafter som ligger bakom våra och andras beteenden, hjälper hon ledare att må bättre och leda tryggare.

Såhär tycker tidigare deltagare Anna Axelsson, VD på Envima:

”Zandras verktyg blev en ögonöppnare för mig och har bidragit till hur jag ser på min roll som ledare. De insikter jag fått om vad jag drivs av och hur de runt omkring kan uppfatta mig har blivit ett verktyg för att reflektera över hur jag agerar i många olika situationer. Det har varit spännande att djupdyka både i den drivkraft som styr mig och de andra åtta olika drivkrafter som presenteras i verktyget.”

Anna Axelsson kommer att vara med på workshopen för att dela sina erfarenheter av de nio drivkrafterna och hur det har hjälpt henne i sitt ledarskap.

 

Event:

Östsvenska Handelskammaren, LINK Business Center i Linköping

Torsdagen den 13 oktober, kl 13.00-16.00

Eventet är kostnadsfritt, men vid uteblivet deltagande utgår en avgift på 500 kr.

Begränsat antal platser.

OSA senast 11 oktober.

 

Anmälan och frågor om eventet görs till:

Zandra Erikshed

info@zandraerikshed.se

070-5425385

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Sommarfest xlent 16maj

Sommarfest med XLENT och inspiration för en hållbar arbetskultur

Välkommen till årets Sommarfest hos oss på XLENT! Du kommer bli inspirerad till en mer hållbar arbetskultur av föreläsaren Andreas...

s3 logo2020 80percent

Utbildning: Forma bättre organisationer med Sociokrati 3.0

De flesta organisationer är byggda på samma sätt som vi har gjort de senaste 100 åren. Men moderna organisationer behöver...

Lopning 24 april

Träningsnätvärket med XLENT och Frida Södermark

Ta chansen att få handfasta tips och inspiration av ultralöperskan och löpcoachen Frida Södermark. Övningarna under passet är anpassade så...

NTD 2024

NVIDIA och Microsoft till Norrköping Tech Day den 21 maj

I en värld där förändringstakten accelererar minut för minut är det helt avgörande att ligga i framkant. Norrköping Tech Day...