Våra medlemmar

Hos oss samlas cirka 900 företag i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan.
Medlemmarnas styrka är vår styrka.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

KLM Royal Dutch Airline

https://www.klm.com/home/SE/sv
Läs mer

    KLM Royal Dutch Airlines grundades år 1919. I dag är KLM det äldsta flygbolaget i världen som fortfarande bedriver verksamhet under sitt originalnamn. Med ett enormt nätverk av europeiska och interkontinentala destinationer, kan KLM erbjuda flyg till storstäder och finansiella centrum över hela världen.   KLM Royal Dutch Airlines was founded in 1919 and is the oldest airline in the world. With an enormous network of European and intercontinental destinations, KLM can offer flights to major cities and economic centres all over the world.

Läs mer

Välkommen till Gaia! Vi är en digitaliseringsbyrå som jobbar med kod, kommunikation och design för att skapa schyssta digitala upplevelser som förändrar. Vi på Gaia är nyfikna, intresserade och älskar verkligen digitaliseringens möjligheter. Inte för de tekniska lösningarna i sig, utan för vad vi kan åstadkomma och skapa med hjälp av dem. Så, välkommen till oss när du behöver, digitalisera en plats, skapa en smart digital strategi, utföra relevant marknadsföring, få en djupare insikt i dina data ellerhelt enkelt vill ha en schysst digital upplevelse. Vi skapar framgångsrik digitalisering.

Läs mer

Välkommen till Vita Hästen världens bästa hockeylag. Vita Hästen är väl etablerat ur ett näringslivsperspektiv i Norrköping, en samlingspunkt för företagen som vill bygga affärsrelationer och få starka upplevelser på köpet. Tillsammans skapas nya affärsmöjligheter där vi erbjuder ett spännande samarbete där alla blir vinnare genom helt unika lösningar inom exponering och nätverk. Vita Hästen A-lag spelar i HockeyAllsvenskan och har sin hemmaarena i Himmelstalundshallen. Vita Hästen ungdom består av 12 lag från Tre kronors Hockeyskola upp till J-20, totalt spelar ca 340 barn och ungdomar ishockey i vår verksamhet. Vår vision är att bli den ledande utbildningsplatsen för ishockey i Sverige.

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Relaterat innehåll

Bli medlem

Vi är så glada att du vill bli medlem! Östsvenska Handelskammaren är...

Event

Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar. Du kan delta fysiskt eller...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...