Östsvenska Handelskammaren

Möt Handelskammarens nya ansvariga för medlemsrelationer!

Där det finns personliga möten och värdefulla relationer– där trivs Eva Hartzell allra bäst! Möt Handelskammarens nya medarbetare.

Bild på Eva Hartzell - Handelskammarens nya ansvariga för medlemsrelationer

Välkommen till jobbet Eva! Hur känns det?
­– Helt fantastiskt! Jag är så glad och laddad. Att få ansvara för relationen med våra medlemmar känns otroligt ärofyllt. Vilket uppdrag jag har fått!

Vad var det som lockade med tjänsten hos oss?
– När jag först läste annonsen så kändes det som att den ropade på mig. Jag är en sann relationsbyggare och framgången i mitt tidigare arbete har ofta baserats på min förmåga att bygga och vårda förtroendefulla relationer. I det ligger ett stort intresse för både människor och verksamheter och vara med och få bidra till deras utveckling. Så för mig blir det här en kombination av det roligaste jag vet och något som känns oerhört viktigt för hela vår region och vårt lokala näringsliv.

Du är inte ett helt obekant ansikte för många som besökt Handelskammarens sammanhang. Vad har du gjort tidigare?
– Nu senast har jag arbetat som egenföretagare inom ledarutveckling. Innan dess har jag en bakgrund inom rekryteringsbranschen där jag de senaste tio åren arbetat som regionchef för en av Sveriges ledande aktörer inom Executive Search och Interim Magnament. Förutom mina professionella roller så har jag alltid varit aktiv i olika nätverk, främst i Östergötland, så jag har redan rätt bra koll på våra medlemmar vilket känns riktigt roligt! Jag har alltid arbetat med kombinationen människor och affärer och jag brinner för båda dessa områden.

Din roll som ansvarig för medlemsrelationer, vad innebär det?
– Min roll innebär att vårda befintliga relationer och bygga nya sådana. För mig kommer en viktig del av arbetet vara att säkerställa att vi som Handelskammare bidrar med ett värde till våra medlemmar och att vi möter deras förväntningar på sitt medlemskap hos oss. Nöjdheten hos Handelskammarens medlemmar ligger redan högt, men ett av mina mål är att öka den ytterligare! Sedan kommer mycket såklart att handla om att utveckla vårt erbjudande så att fler kan dra nytta av fördelarna med sitt medlemskap i Handelskammaren.

Hur är livet utanför arbetet?
– Livet utanför arbetet består av familj, barnbarn, träning, sång, skidor och att vistas i natur i stora drag. Sedan gillar jag att lyssna på spännande böcker och poddar – framför allt inom personlig utveckling. Så livet utanför arbetet är också berikande och härligt.

Detta visste ni inte om Eva:
– Jag är Brottös egen Bosse Larsson! Jag leder sång och dans runt stången varje midsommar och har under 30-års tid varit stormästare i tårtätning. Den som äter upp sin tårtbit snabbast och sedan visslar vinner. Min taktik har alltid varit att dammsuga in tårtan snabbt i munnen i stället för att äta den och det vann jag på. År efter år!

Berätta om något på din bucket-list:
– Jag vill gärna uppleva Australien eller Nya Zeeland någon gång i mitt liv. Annars har jag nog alltid tänkt att jag på något vis ska göra nytta på riktigt genom att under en period jobba ideellt i ett annat land.

Bor: Mitt i smeten i Linköping
Familj: Bor med min man Magnus
Intressen: Familjen, träning, barnbarn, natur, personlig utveckling och sång
Aktuell: Ansvarig för medlemsrelationer på Östsvenska Handelskammaren

Kontakt:
E-mail: eva.hartzell@east.cci.se
Telefon: 011-496 45 75
LinkedIn: Eva Hartzell

Relaterade #Nyheter

Hur ser visionen för vår region ut?

Nyheter

I tider av kris blir tro på framtiden allt viktigare. Vilka är vår regions styrkor och hur ska vi förvalta...

Stort medieuppbåd när 100-listan släppte rapport

Nyheter

Tv, radio och tidningar. 100-listans rapport om jämställdhet i bolagsstyrelser blev nyheter i regionens största mediekanaler.

BILDSPEL: Stort intresse när 100-listan släppte rapport på tre orter samtidigt

Nyheter

Den 22 november var det äntligen dags för rapportsläppet av Östsvenska Handelskammarens och 100-listans årliga undersökning om jämställdheten i bolagsstyrelser...

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

8 februari, 2024

Kurs i tullhantering med Peter Hellman

Under kursen lär du dig grunderna för en snabb och kostnadseffektiv tullhantering som importör och...

Nyhet
Spaning på kammaren - riktning för vår region

Hur ser visionen för vår region ut?

Nyheter

I tider av kris blir tro på framtiden allt viktigare. Vilka är vår regions styrkor och hur ska vi förvalta...

2 februari, 2024

Coffee by – pricksäkert lärande

Är du nyfiken på nycklarna till pricksäkert lärande?  Kom då på Coffee by Idax så...

Nyhet
Spaning på kammaren - riktning för vår region

Hur ser visionen för vår region ut?

Nyheter

I tider av kris blir tro på framtiden allt viktigare. Vilka är vår regions styrkor och hur ska vi förvalta...

Nyhet
Jonna Hedlund 100-listan rapportsläpp

Stort medieuppbåd när 100-listan släppte rapport

Nyheter

Tv, radio och tidningar. 100-listans rapport om jämställdhet i bolagsstyrelser blev nyheter i regionens största mediekanaler.

Nyhet

BILDSPEL: Stort intresse när 100-listan släppte rapport på tre orter samtidigt

100-listan

Den 22 november var det äntligen dags för rapportsläppet av Östsvenska Handelskammarens och 100-listans årliga undersökning om jämställdheten i bolagsstyrelser...