Östsvenska Handelskammaren

Våra mötesplatser

Välkommen till våra mötesplatser i Norrköping och Linköping. Vi håller till i hjärtat av Norrköping, mitt i vackra industrilandskapet, och i LINK Business Center, alldeles intill stillsamma Stångån, i centrala Linköping.

Våra mötesplatser i Linköping och Norrköping.

Vi på Östsvenska Handelskammaren gillar att nätverka och älskar det personliga mötet. Vi vill att våra mötesplatser ska ses som företagarnas vardagsrum. Därför är det en självklarhet för oss att ha mötesplatser både i Norrköping och i Linköping. Vi har lokaler för alla tillfällen där du kan genomföra allt från en mindre konferens till ett större företagsevent på upp till 100 deltagare. Som medlem hos oss kan du dessutom nyttja våra lounger i mån av plats och ha en ny arbetsplats för dagen om så önskas.

Kammarforum, Norrköping

Vår mötesplats Kammarforum ligger i anrika industrilokaler mitt i stan på Dalsgatan 13. Här befinner du dig mitt i Norrköpings industrilandskap som utgörs av stadens centrala delar med många sevärdheter av kulturella värden. Bara ett stenkast bort från Kammarforum rinner dessutom Motala Ström med flertalet vackra vattenfall att promenera bort till om du behöver ta lite frisk luft under dagen.

Kammarforum är en populär mötesplats där många av våra medlemmar nyttjar vår lounge. Här kan du knyta nya värdefulla kontakter eller slå dig ner på en kopp kaffe och arbeta i lugnt och ro.

Alla våra konferensrum är utrustade med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild för att du enkelt ska kunna ha ett proffsigt möte oavsett om det är fysiskt eller digitalt.

Ordinarie öppettider:
Måndag – fredag: 08:00-17:00
Legaliseringar och handelsdokument: måndag – fredag:  08:30 – 15:00

Konferens

Vill du boka konferens eller veta mer om vår mötesplats på Kammarforum? Välkommen att kontakta oss!

E-mail: kammarforum@east.cci.se
Telefon: 011-19 69 90
Hitta hit: Kammarforum

LINK Business Center, Linköping

I Linköping ligger vår mötesplats i moderna LINK Business Center centralt på Gamla Tanneforsvägen 92. Mötesplatsen ramas in av stillsamma Stångån med närhet till flera uppskattade restauranger och hotell. Det råder inte heller någon brist på promenadstråk i grönområden längs med ån – perfekta för walk and talk-möten om en nypa frisk luft behövs under dagen. Här välkomnas du helt enkelt av en modern byggnad omgiven av vackra miljöer redan från första stund.

Din upplevelse är viktig för oss – vi vill att att du ska skapa värdefulla möten hos oss på Östsvenska Handelskammaren. Vi har därför utformat en modern mötesplats med ljusa öppna ytor som har den senaste tekniken tillgänglig för presentationer och digitala möten. 

Eftersöker du en större lokal för dig och ditt sällskap ska du uppleva känslan i vår stolthet: Stångebro – en lokal som rymmer upp till 100 deltagare designad i jordnära färger och material. Lokalen är bland annat utrustad med så kallad voice lift som gör att ljudet förstärks i hela lokalen vilket innebär att inga mickar eller myggor behövs. Ljudet hörs lika bra oavsett var i lokalen dina åhörare sitter – en viktig komponent för en lyckad mötesupplevelse!

Ordinarie öppettider:
Måndag – fredag: 08:00 – 17:00

Konferens

Vill du boka konferens eller veta mer om vår mötesplats i LINK Business Center? Välkommen att kontakta oss!

Email: bokalink@east.cci.se
Telefon: 011-496 45 73
Hitta hit: LINK Business Center

Workspace

Som medlem i Östsvenska Handelskammaren har du exklusiviteten att kunna hyra en eller flera kontorsplatser hos oss. Antingen för en längre- eller kortare period. Vi skräddarsyr helt enkelt en lösning som passar dig och ditt företag!

Läs mer om våra workspace och se priser här.

Förfrågan workspace

Våra workspace är en populär efterfrågan hos våra medlemmar. Kontrollera tillgängligheten med Annika Bornström, Verksamhetschef event och möten. 

E-mail: annika.bornstrom@east.cci.se
Telefon: 011-28 50 31

Virtuellt kontor

Som medlem i Östsvenska Handelskammaren har du dessutom exklusiviteten att kunna hyra ett virtuellt kontor. Denna lösning riktar sig till dig som behöver en besöks- och postadress till ditt företag men inte en konstant kontorsplats. Du har fri tillgång till lounge, kaffe, dagstidningar med mera.

Läs mer om våra virtuella kontor och priser här.

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Relaterat innehåll

Kalender

Välkommen till vår kalender! Här hittar du utbildningar, event och föreläsningar som...

Om Östsvenska Handelskammaren

Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och är regionens största affärsnätverk med cirka 850...

Nyheter

Här kan du läsa artiklar vi skriver om våra medlemsföretag, debattartiklar, krönikor...