Östsvenska Handelskammaren

Så fungerar 100-listan

100-listan är en plattform för att hjälpa ditt företag att öka lönsamheten genom ett aktivt styrelsearbete och att lyfta styrelsekompetenta kvinnor som vill ta sig ann styrelseuppdrag.

Här hittar du som organisation din nästa styrelseledamot och du som ledamot få ditt nästa styrelseuppdrag!

Om du som organisation söker styrelseledamöter

På listan kan du söka efter en viss kompetens, placeringsort ett specifikt namn. Tillsammans har ledamöterna bred kompetens och erfarenhet vilket innebär stor chans för dig att hitta relevanta kandidater!

Om du som kvinna vill vara med på 100-listan

Kontrollera att du uppfyller kriterierna som krävs för att vara en del av 100-listan. När du har ansökt och blivit antagen till 100-listan ökar chanser för ett styrelseuppdrag om du är aktiv i nätverket och deltar på våra aktiviteter. Håll dig uppdaterad via våra sociala kanaler och nyhetsbrev för att få information om bland annat aktuella styrelseuppdrag som finns att söka.

Kriterier

För att platsa på 100-listan ska två kriterier vara uppfyllda:

  1. Man ska ha genomgått en styrelseutbildning, samt
  2. erfarenhet av två års styrelsearbete i affärsdrivande bolag eller erfarenhet av två års arbete i ledande befattning i affärsdrivande bolag.

Att vara med på 100-listan kostar 600 kronor ex moms årligen i administrativ avgift. Du är då del av 100-listans nätverk, sökbar i vår databas, välkommen att delta på event, synas på vår hemsida och i de sammanhang som relateras till projektet.

Kontakt

Jonna Hedlund Östsvenska Handelskammaren

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor - Föräldraledig

Relaterat innehåll

Nätverksträff i Linköping, LINK Business Center.

Listan

På listan finns över 100 kompetenta kvinnor där alla som är med...

IMG 0684

Ansök till 100-listan!

Vad roligt att du vill ansöka om att vara en del av...