Östsvenska Handelskammaren

Profilering på ny nivå

Eskilstuna är en uppstickare bland event – och kongresstäder-, fler och fler företag ser möjligheterna att förlägga event hit och det är till en stor del Profeels förtjänst.

– Vi har precis genomfört ett större event under fyra dagar med 300 deltagare, och vi anordnade en hej- dundrande modevisning. Eskilstuna levererar trots att det saknas en större kongresshall, fördelen med att ha eventet här är närheten till Stockholm, bättre prisläge och korta avstånd i centrum, säger Michael Serrander, vd.

För Profeel är marknadsföring och event a och o för att lyckas med företaget. Det är ett sätt att stärka kundrelationer men även för att få medarbetarna att må bra. Att få medarbetarna att må bra sätter även Michael Serrander stort fokus på i det egna ledet.

– Vi är ett gäng som älskar att göra affärer och era av oss med stora vinnarinstinkter, så risken är stor att vi utlyser en och annan tävling internt. Exempelvis hade vi en stegräkningstävling som tog oss hela vägen till kebnekaise, dock satte vädret stopp för toppbestigningen, men det blev en härlig upplevelse ändå. Viktigast var att vi tog oss dit tillsammans och gick igenom det som ett team.

Förutom eventdelen bygger verksamheten på marknadsföringsprodukter som profilkläder och presentreklam.

Michael, hur skulle ditt drömevent se ut?

– Det skulle vara att få arrangera Petter Stordalens nästa konferens/kick off, han är känd för att alltid slå på stort när det gäller personalfester.

Tills dess att Petter Stordalen hör av sig är de närmsta planerna att öppna en filial i Västerås.

– Då har vi en bra uppbackning geografiskt i Mälardalen med tillgång till de stora kongressanläggningar som finns i Västerås.

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

20 oktober, 2022

Globala affärer och möjligheter – nu och framåt

Varmt välkommen till en spännande eftermiddag fullspäckad med inspiration, kunskap och senaste nytt inom internationell...

East Sweden Sustainabillity Award – så används prispengarna

Nyheter

Elbåtstillverkaren X Shore Production från Nyköping vann tidigare i år Östsvenska Handelskammarens hållbarhetspris East Sweden Sustainabillity Award. Utöver utmärkelsen kammade...

24 oktober, 2022

100-listans rapportsläpp Visby: större än någonsin!

Vi har ett resultat! Välkommen till en av årets höjdpunkter – 100-listans rapportsläpp – där...

East Sweden Sustainabillity Award – så används prispengarna

Nyheter

Elbåtstillverkaren X Shore Production från Nyköping vann tidigare i år Östsvenska Handelskammarens hållbarhetspris East Sweden Sustainabillity Award. Utöver utmärkelsen kammade...

Nu växlar vi upp arbetet med jämställda styrelser

Nyheter

Den 24 oktober lanseras 100-listans årliga rapport över hur jämställda bolagsstyrelserna i Sörmland, Östergötland och Gotland. Årets rapport är mer...

Peters tre tips för en säkrare tullhantering

Internationell handel

Det finns ett antal saker som företag behöver ha koll på för att få till en smidig, korrekt och regelrätt...