– Med Bidrik skapar du snabbt och smidigt snygga offerter och har en direkt kontakt med kunden, säger Adrian Rosca, VD och grundare till företaget. Vår tjänst förenar det tekniska bakom säljstöd och offerter med det kreativa och estetiska som marknadsföring är. Allt som hör offerten till kan du göra med hjälp av Bidrik, som produktblad och produktbeskrivningar.

Adrian Rosca startade sitt första företag för över 15 år sedan och Bidrik är hans sjunde. 

– Jag startade företaget själv för snart tre år sedan. Ganska tidigt kom min sambo Emelie in i bolaget. Hon är en grymt vass säljare och kombinerat med min tekniska bakgrund utgör vi en bra kombo, säger Adrian. Idag har vi som arbetar i företaget tillsammans mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring och har arbetat med molnbaserade system tidigare.

Sedan lanseringen av tjänsten har de fått positiv respons på sin tjänst, både vad gäller möjligheten att göra snygga offerter men också att strukturera upp sin arbetsprocess. Bolaget kommer nu i samband med lanseringen av tjänsten att ta in investeringar från East Sweden Tillväxtkapital.

– Fem investerare går in i bolaget och dessa investeringar gör det möjligt för bolaget att snabbt ta sig ut på marknaden både nationellt och internationellt, säger Lena Lyckenvik från East Sweden Tillväxtkapital.

Men att det blivit rätt investerare har varit en viktig faktor för bolaget.

– I början var jag skeptisk till att ta in riskkapital, men alla de som gått in bolaget är själva entreprenörer med lång erfarenhet som själva har lyckats med egna resor i näringslivet, säger Adrian. Dessutom har de alla olika kompetenser som sälj, kommunikation och ledningsfrågor, vilka är ovärderliga kunskaper att ha i sitt bolag, avslutar Adrian.