Östsvenska Handelskammaren

Vi söker sälj- och marknadsadministratör

Östsvenska Handelskammarens uppdrag är lika viktigt som tydligt; att skapa en stark och framgångsrik region. Med närmare 1000 medlemsföretag och ett område som sträcker sig över Östergötland, Sörmland och Gotland är Handelskammaren en arbetsplats med högt tempo och snabba förändringar. Och ett grymt kul ställe att jobba på. Nu har du chansen – då vi söker en sälj- och marknadsadministratör för ett vikariat på ett år.

Östsvenska Handelskammarens uppdrag är lika viktigt som tydligt; att skapa en stark och framgångsrik region. Med närmare 1000 medlemsföretag och ett område som sträcker sig över Östergötland, Sörmland och Gotland är Handelskammaren en arbetsplats med högt tempo och snabba förändringar. Och ett grymt kul ställe att jobba på. Nu har du chansen – då vi söker en sälj- och marknadsadministratör för ett vikariat på ett år.

Som vår sälj- och marknadsadministratör är du den som ser till så att saker och ting fungerar smidigt på Handelskammaren. Rollen är bred och du kommer ingå i kommunikationsteamet och vara en resurs åt såväl våra säljare, kommunikatörer som övriga medarbetare.

Beskrivning av tjänsten
Att arbeta på Handelskammaren innebär mycket och som vår sälj- och marknadsadministratör kommer dina primära arbetsuppgifter att vara:

– Administration och hantering av våra medlemmar och kunder
– Producera nyhets- och eventbrev
– Delta på kundaktiviteter som mässor och event
– Praktisk administration, exempelvis kursmaterial till våra utbildningar
– Löpande publiceringar på våra hemsidor
– Stöd till våra säljare, kommunikatörer och övriga medarbetare
– Delta i olika projektgrupper

Detta är grunden, men arbetet innebär också en stor flexibilitet och arbetsuppgifterna kan variera.

Vem är du?
Vi söker dig med driv, hjärta och skärpa. Din bakgrund är mindre viktig. Du kanske är nyutexaminerad och söker ditt första jobb. Eller så har du mer erfarenhet men är sugen på nya utmaningar.

Vi ser att du är strukturerad, noggrann och prestigelös, tar stort eget ansvar och är en teamplayer. Du ska vara van vid att arbeta i officepaketet, ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift och meriterande är att ha jobbat i kunddatabaser. Tjänsten kommer passa dig som gillar att göra jobbet och själv ansvara för att få det gjort.

Ansökningsförfarande
Ansök via Varbi här senast den 29 november. Intervjuer kommer ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Robin Almqvist, 0706-861127 robin.almqvist@east.cci.se

Östsvenska Handelskammaren som arbetsplats
Vi är 17 personer som arbetar på Östsvenska Handelskammaren med varierande bakgrund, utbildning och erfarenhet. Verksamheten bedrivs främst från våra två kontor i Norrköping och Linköping men även mycket ute i regionen. Vår kultur bygger på våra värdeord – driv, hjärta och skärpa och i vår vardag är du en del av ett härligt team med positiv kultur och ett modernt ledarskap.

Om Östsvenska Handelskammaren
Östsvenska Handelskammaren bildades 1913 och ägs och drivs av närmare 1000 företag med över 50 000 medarbetare i Östergötland, Sörmland och på Gotland. Vi är politiskt obundna, arbetar för ökad hållbar tillväxt och bidrar till våra medlemmars affärer – lokalt, regionalt och globalt. Vi vill tillsammans med dig skapa en stark och framgångsrik region. Vår vision är att skapa internationell lyskraft i framtidsregionen East Sweden.

Anställningsform: Vikariat 1 år
Tillträde: januari 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 75%
Ort: Norrköping
Sista ansökningsdag: 2019-11-29

Ansök här

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

Emelie Billbäck – om corona, trädgårdstrender och morfars äppelträd

Under viruspandemin men även innan har personalen på Billbäcks plantskola märkt av hur trädgårdsintresset växer i regionen. Nu i maj,...

Vägs ände för småkommunerna: Nya lekplatser eller äldrevård?

Färre antal kommuner är en fråga som Handelskammaren drivit länge. Nu har en statlig utredning kommit fram till samma slutsats....

Det här med aktieutdelningar i kristid

Stora delar av näringslivet upplever just nu den värsta krisen i mannaminne. Inom vissa branscher kom branten hastigt och obarmhärtigt,...