Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

100-listans rapportsläpp Nyköping: större än någonsin!

Vi har ett resultat! Välkommen till en av årets höjdpunkter – 100-listans rapportsläpp – där vi presenterar och analyserar resultatet från årets undersökning om hur jämställda regionens bolagsstyrelser är. Nytt för i år är att vi även undersökt hur jämställdheten ser ut i bolagsstyrelser över hela Sverige! Dessutom sker rapportsläppet på tre orter samtidigt: Linköping, Nyköping och Visby.

Varje år genomförs en undersökning för att ta reda på hur jämställda bolagsstyrelserna är bland de största företagen i Östergötland, Sörmland och på Gotland. I år har vi utökat rapporten och har även tittat på hur fördelningen ser ut i hela Sverige!

Dessutom sker rapportsläppet på flera orter samtidigt: Linköping, Nyköping och Visby så att fler kan vara på plats och ta del av resultatet.

I Linköping kommer vi att få höra spännande diskussioner mellan Louise Nylén, vd på Dynamic Code, Ulrika Spåls, vd på StyrelseAkademin Sverige och Matthias Trygg, styrelseproffs och Handelskammarens ordförande i valberedningen. I Nyköping håller Maria Karlsson, näringslivschef Nyköping kommun föredrag medan bland annat Elisabeth Kalkhäll, styrelseproffs och verksamhetsansvarig på Styrelseakademin Gotland gör det i Visby.

Har det blivit fler kvinnor i regionens bolagsstyrelser? Har fler företag ambitionen att arbeta för ökad jämställdhet och för ett aktivt styrelsearbete? Det kommer vi få svar på nu! 100-listan och Östsvenska Handelskammaren har genom en enkät till de undersökta företagen fått värdefulla svar på frågorna. Denna kvalitativa rapport kommer tillsammans med en kvantitativ kartläggning att presenteras vid höstens stora event.

– Äntligen har vi snart ett resultat! Jag ser verkligen fram emot årets rapportsläpp som för första gången sker på flera orter samtidigt och så roligt att vi återigen har utökat undersökningen.
Jonna Hedlund, projektledare 100-listan och styrelsefrågor, Östsvenska Handelskammaren

Välkommen den 24 oktober till en eftermiddag i Linköping, Nyköping eller Visby!

Plats:

Linköping: LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, 582 54 Linköping

Nyköping: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38, 611 32 Nyköping

Visby: Destination Gotland, Korsgatan 2, 621 57 Visby

100-listan är skapad för att öka styrelsekompetensen i regionens företag och för att få fler kvinnor i styrelserummen. Listan består av en skarp samling kompetenta kvinnor med mycket kunskap och erfarenhet.

100 listan 1a

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Jonna Hedlund Östsvenska Handelskammaren

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

5 mars, 2024

Internationell e-handel B2C

Förbered din exportsatsning - vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter...

Internationell e handel LinkedIn 1

Fullbokat

7 mars, 2024

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

Styrelseutbildning Linköping

8 mars, 2024

Fehmarn Bälttunnelns potential och nya stambanor

Inbjudan till digitalt seminarium via Lübecks handelskammare: Fehmarn Bälts potential förutsätter nya stambanor. Vilka möjligheter...

Professor Göran Cars

12 mars, 2024

Inspirationslunch – förbered din exportsatsning

Funderar du på export? Är ditt företag på väg att växa internationellt? Varmt välkommen till...

katrineholm2