Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

100-listans stora rapportsläpp i Linköping

Vi har ett resultat! Välkommen till 100-listans rapportsläpp – där vi presenterar och analyserar resultatet från årets undersökning om hur jämställda regionens bolagsstyrelser är. Nytt för i år är att undersökningen genomförs tillsammans med våra kammarsystrar i södra Sverige. Hur står sig vår region mot södra Sverige? Utöver undersökningen får du även lyssna till Lena Ek, ordförande Länsförsäkringar Östgöta.

Varje år genomförs en undersökning för att ta reda på hur jämställda bolagsstyrelserna är bland de största företagen i Östergötland, Sörmland och på Gotland. I år har vi utökat rapporten och har även tittat på hur fördelningen ser ut i hela Sverige, med extra fokus på södra Sverige! 

Dessutom får vi i Linköping lyssna till ett samtal med Lena Ek, ordförande i Länsförsäkringar Östgöta och gedigen erfarenhet inom styrelsearbete. Lena delar med dig av egna erfarenheter och reflekterar över undersökningen.

Under eftermiddagen får vi svar på frågor som hur regionens näringsliv ser ut när det kommer till jämställdhet och om fler företag har ambitionen att arbeta för ökad jämställdhet och för ett aktivt styrelsearbete?

Handelskamrarna i södra Sverige har genom en enkät till de undersökta företagen fått värdefulla svar på frågorna. Denna kvalitativa rapport kommer tillsammans med en kvantitativ kartläggning att presenteras vid höstens stora event. 

Välkommen den 22 november till en eftermiddag i Linköping! Ta gärna med en vän!

Plats:

LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping

Rapportsläppet sker i år på flera orter samtidigt: Linköping, Norrköping, Nyköping och Visby så att fler kan vara på plats och ta del av resultatet.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

20 december, 2023

Glöggmingel under stjärnorna

Kom och titta förbi för mingel med värmande glögg och tilltugg. Ta samtidigt chansen att...

24 januari, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...