Östsvenska Handelskammaren

100-listans stora rapportsläpp i Visby

Vi har ett resultat! Välkommen till 100-listans rapportsläpp – där vi presenterar och analyserar resultatet från årets undersökning om hur jämställda regionens bolagsstyrelser är. Nytt för i år är att undersökningen genomförs tillsammans med våra kammarsystrar i södra Sverige. Hur står sig vår region mot södra Sverige? Utöver undersökningen får vi lyssna till ett spännande panelsamtal med Meg Tivéus, Lina Hedenström, Charlotte Gustavsson och Martina Ronquist.

Varje år genomförs en undersökning för att ta reda på hur jämställda bolagsstyrelserna är bland de största företagen i Östergötland, Sörmland och på Gotland. I år har vi utökat rapporten och har även tittat på hur fördelningen ser ut i hela Sverige, med extra fokus på södra Sverige! 

Dessutom får vi i Visby lyssna till ett spännande panelsamtal med fokus på jämställdhet inom näringslivet, ta del av goda exempel och inspireras till ett aktivt och professionellt styrelsearbete!

Panelen består av:
Lina Hedenström, vd, NTM AB
Meg Tivéus, styrelseproffs
Martina Ronquist, auktoriserad revisor, Grant Thornton Sweden
Charlotte Gustavsson, strategisk rådgivare, Styrelseakademien Stockholm


Under eftermiddagen får vi svar på hur regionens näringsliv ser ut när det kommer till jämställdhet och om fler företag har ambitionen att arbeta för ökad jämställdhet och för ett aktivt styrelsearbete?

Handelskamrarna i södra Sverige har genom en enkät till de undersökta företagen fått värdefulla svar på frågorna. Denna kvalitativa rapport kommer tillsammans med en kvantitativ kartläggning att presenteras vid höstens stora event.

Välkommen till en eftermiddag i Visby den 22 november. Ta gärna med en vän!

Plats:

Grant Thornton, Hästgatan 24, Visby

Rapportsläppet sker i år på flera orter samtidigt: Linköping, Norrköping, Nyköping och Visby så att fler kan vara på plats och ta del av resultatet.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor - Föräldraledig

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...