Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

A Sustainable Tomorrow – årets hållbarhetskonferens!

Delta i Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens och lär dig mer om Regenerative Business – regenerativa affärer och lösningar som baserar sig på lärdomar från naturen. Vad har profiler som Laura Storm, Galahad Clark, Eva Karlsson och Fredrik Reinfeldt gemensamt? Jo, de kommer vara med – var med du också och lyssna till dem och många fler!

I samarbete med A Sustainable Tomorrow bjuder Östsvenska Handelskammaren in sina och CSR East Swedens medlemmar till Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens som sänds live från Helsingborg den 16 september.

Temat för denna åttonde upplaga av konferensen är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet som presenterades vid World Economic Forum i Davos 2020, baseras på lärdomar från naturen och fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser.

Det finns möjlighet att vara med på plats i Norrköping respektive Linköping, samt digitalt. För de deltagande på plats betalar man för lunch, fika och annan förtäring under dagen. Vi säkerställer att fysiskt deltagande kan ske på ett säkert sätt utefter gällande restriktioner. Programmet med fysisk närvaro startar något innan den digitala sändningen och innehåller en avslutande diskussionsdel med erfarenhetsutbyte för de som deltar på plats.

Hålltider

08.00 Inledning Norrköping (Kammarforum) respektive Linköping (Cleantech Park)

08.30 – 13.00 A Sustainable Tomorrows digitala program, läs mer om programmet här.

13.00 – 14.00 Lunch

14.00 – 15.10 Workshop med A Sustainable Tomorrow, Laura Storm

15.15 Digitalt program slut

15.15 – 16.00 Diskussion och avslutning Norrköping respektive Linköping

Alla deltagare får tillgång till A Sustainable Tomorrows mötesapp vid bekräftelse av anmälan. I appen kan man följa de senaste uppdateringarna kring konferensen, läsa om talarna och årets tema, samt nätverka med andra deltagare både före, under och efter konferensen.

Anmäl dig redan nu!

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Anna Rehncrona

Ansvarig näringslivsutveckling och Projektledare CSR East Sweden

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

24 augusti, 2021

Arbetsgivare/Personalfrågor

Är du ny- eller småföretagare i Sörmland inom besöksnäring, handeln eller den kulturella sektorn? Vill...

24 augusti, 2021

Livskoden enligt hjärnan

Går det att bygga starka hjärnmuskler? Påverkar det i så fall hur våra liv blir?...

31 augusti, 2021

Styrelseutbildning Norrköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

1 september, 2021

Skräddarsydda utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...