Östsvenska Handelskammaren

Aron Anderson – Ain’t no mountain high enough

Den 30 mars är det dags för årets första träff med Bright East. Till detta tillfälle har vi den stora äran att få välkomna äventyraren och inspiratören Aron Anderson!

Bright East är ett nätverk för dig som är i början av karriären, snart är färdig med dina studier eller för dig som nyligen flyttat hit. Läs mer om nätverket Bright East här.

Temat för träffen är personlig utveckling och vi kan utlova en kväll med många viktiga insikter, användbara verktyg och mycket skratt. Tillsammans med Aron får vi veta mer om framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem, om orubblig motivation och avgörande mental inställning.

Efter en inspirerande timme bjuder vi på gott käk, god dryck och såklart härligt mingel kopplat till temat.  

Den här gången träffas vi i Spektrum i Linköpings nya kreativa stadsdel Ebbepark. Eventet är som alltid kostnadsfritt. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Kvällens program
Kl. 17.30         Hej och välkommen
Kl. 17.40         Inspiration med Aron Anderson
Kl. 18.30         Mingelaktivitet och mat 

Ses där! ✨

Aron Anderson är en av Sveriges mest omtyckta äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Vid ung ålder drabbades Aron utav en elakartad tumör som gjorde att han hamnade i rullstol. Idag utför han otroliga äventyr som de flesta med full rörlighet aldrig ens skulle drömma om. Han inspirerar till att se möjligheterna – oavsett svårigheter. Arons unika erfarenhet som professionell äventyrare har gett honom insikter om vikten av hur mental inställning kan göra hela skillnaden. Inte bara för att nå målet, utan också för att kunna njuta av resan på vägen dit.

Busslinjerna 3, 6, 12, 232 och 241 stannar vid hållplatsen Vallaplan, därifrån är det en promenad på ca 5-7 minuter. I området närmast Ebbepark finns tre busshållplatser – Skogsfrid, Westmansgatan 66 och Fanjunkaregatan. Vid dessa trafikerar busslinje 18. >> Läs mer hos Östgötatrafiken

Reser du med bil? I området finns fyratimmarsparkering. Du kan också parkera i  parkeringshuset Väveriet eller Talldungen. I parkeringshusen finns laddplatser för dig som kör elbil. >> Läs mer om parkering i Ebbepark

Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att ta din plats.

Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet sker fotografering i syfte att marknadsföra Bright East av de bolag som driver nätverket. Om du inte vill bli fotad eller figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats eller kontakta jennifer.berg@east.cci.se.

BRIGHT EAST LIGGANDE CLEAN

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du är en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region!

Arrangörer

logoparad

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

EO1A2036

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

24 april, 2024

Välkommen till Handelskammarens årsmöte 2024

Varmt välkommen till Östsvenska Handelskammarens årsmöte. Vi inleder med sedvanlig stämma och fortsätter med föredrag...

Handelskammarens arsmote 2024

25 april, 2024

Inspirationsfrukost: Klockias exportresa

Inspireras av Klockias exportresa och lyssna till grundaren Jens Ahlander som berättar om hur de...

Gotland export

26 april, 2024

Frukostmöte med regionpolischefen

Välkommen till en träff med Malena Grann, chef för polisregion Öst, på tema kriminell ekonomi...

Malena Grann

3 maj, 2024

En byggbransch i lågkonjunktur – vad ska man tänka på?

Delphis advokater Oscar Brandin, Katarina Ibold och Johan Lundgren har mångårig erfarenhet av att hantera...

Oscar Katarina Johan 1