Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Årsmöte 2021

I år blir det ett heldigitalt event från vår egen studio på Kammarforum i Norrköping. Vi inleder med sedvanligt årsmöte, avslöjar årets vinnare av East Sweden Sustainability Award och bjuder därefter på intressanta omvärldsspaningar inom temat Framtidens mötesplats.

Välkommen till årets höjdpunkt, Östsvenska Handelskammarens årsmöte.

I år blir det ett heldigitalt event från vår egen studio på Kammarforum i Norrköping. Vi inleder med sedvanligt årsmöte, avslöjar årets vinnare av East Sweden Sustainability Award och bjuder därefter på intressanta omvärldsspaningar!

Utifrån rubriken ”Framtidens mötesplats” kommer vi att få möta tre spännande profiler som zoomar in och zoomar ut – och delar med sig av sina spaningar på temat. Först ut är Louise Lindh, vd Lundbergs Fastigheter, som utifrån sina erfarenheter ger oss en framtidsbild när det gäller näringslivets efterfrågan på kontor och mötesplatser – hur har utvecklingen påverkats av pandemin? Vilka trender ser hon framåt när det gäller vilka kvaliteter, funktioner, lägen och sammanhang som kommer att efterfrågas?

Därefter får vi träffa Niclas Söör, grundare och vd för co-workingplattformen Dospace Sweden, som zoomar in för ett samtal om framtidens samarbetsplats – hur ser den ut? Vilka trender har förstärkts under pandemin? Och vad får vi se om vi blickar några år framåt?

Efter en kort bensträckare avslutar vi dagens tillsammans med Per Schlingmann, föreläsare, rådgivare och författare, som zoomar ut och sätter utveckling och trender i ett större, globalt sammanhag.
Hur utvecklas samhället post pandemin, hur kommer vi att vilja leva våra liv framåt? Blir hemmet det nya navet för både arbete, fritid och umgänge? Vad händer med urbaniseringen, kommer städerna fortsätta att växa och fungera som gigantiska mötes- och upplevelseplattformar? Eller är det de mindre städerna som får en revival? Det pratas om 10-minutersstaden, vad är det egentligen?

Vi ser fram emot en eftermiddag tillsammans – varmt välkommen!

Louise Lindh, Per Schlingmann och Niclas Söör

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

1 december, 2022

BoardMatch – Matchning mellan bolag och styrelsekompetens

BoardMatch är ett digitalt matchningsevent där bolag möter styrelseledamöter eller styrelsementorer för att hitta rätt...

2 december, 2022

Nätverksfrukost på LINK: 1-årsjubileum

Nu har det gått ett år sedan vi öppnade portarna till Östsvenska Handelskammaren i LINK...

9 december, 2022

Coffee by Frontit

Vi har nyligen slagit upp dörrarna till Frontit i Linköping. Därför bjuder vi tillsammans med...

13 december, 2022

Lunch med kammaren

Nu är årets sista lunch med kammaren här! Vi bjuder alla medlemmar på god lunch...