Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Årsmöte 2021

I år blir det ett heldigitalt event från vår egen studio på Kammarforum i Norrköping. Vi inleder med sedvanligt årsmöte, avslöjar årets vinnare av East Sweden Sustainability Award och bjuder därefter på intressanta omvärldsspaningar inom temat Framtidens mötesplats.

Välkommen till årets höjdpunkt, Östsvenska Handelskammarens årsmöte.

I år blir det ett heldigitalt event från vår egen studio på Kammarforum i Norrköping. Vi inleder med sedvanligt årsmöte, avslöjar årets vinnare av East Sweden Sustainability Award och bjuder därefter på intressanta omvärldsspaningar!

Utifrån rubriken ”Framtidens mötesplats” kommer vi att få möta tre spännande profiler som zoomar in och zoomar ut – och delar med sig av sina spaningar på temat. Först ut är Louise Lindh, vd Lundbergs Fastigheter, som utifrån sina erfarenheter ger oss en framtidsbild när det gäller näringslivets efterfrågan på kontor och mötesplatser – hur har utvecklingen påverkats av pandemin? Vilka trender ser hon framåt när det gäller vilka kvaliteter, funktioner, lägen och sammanhang som kommer att efterfrågas?

Därefter får vi träffa Niclas Söör, grundare och vd för co-workingplattformen Dospace Sweden, som zoomar in för ett samtal om framtidens samarbetsplats – hur ser den ut? Vilka trender har förstärkts under pandemin? Och vad får vi se om vi blickar några år framåt?

Efter en kort bensträckare avslutar vi dagens tillsammans med Per Schlingmann, föreläsare, rådgivare och författare, som zoomar ut och sätter utveckling och trender i ett större, globalt sammanhag.
Hur utvecklas samhället post pandemin, hur kommer vi att vilja leva våra liv framåt? Blir hemmet det nya navet för både arbete, fritid och umgänge? Vad händer med urbaniseringen, kommer städerna fortsätta att växa och fungera som gigantiska mötes- och upplevelseplattformar? Eller är det de mindre städerna som får en revival? Det pratas om 10-minutersstaden, vad är det egentligen?

Vi ser fram emot en eftermiddag tillsammans – varmt välkommen!

arsmote2021
Louise Lindh, Per Schlingmann och Niclas Söör

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

EO1A4270

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

27 februari, 2024

Träff med riksbankschef Erik Thedéen på Handelskammaren 

Svensk ekonomi har under året som gått präglats av en hög inflation, utmanande energi- och...

Erik Thedéen, Sveriges riksbankschef

Väntelista

29 februari, 2024

Lunchträff med Försvarsmakten – kommunikation och rekrytering i kristider

När kriget pågår i Europa och svenska folket uppmanas vara förberedda på detsamma, hur jobbar...

forsvarsmakten kf

1 mars, 2024

Coffee by – Förändringsledning

Anna Graf och Eva Meunier, två av Frontits erfarna förändringsledare, delar med sig av sina...

MicrosoftTeams image 10

1 mars, 2024

Nätverksfrukost

Vi har skapat en mötesplats där företag från olika branscher och av olika storlek sammanstrålar....

EO1A6868 Forbattrat BR 1