Östsvenska Handelskammaren

BoardMatch

Styrelseledamöter och styrelsementorer sökes! Ta chansen och hitta ditt nästa uppdrag på BoardMatch. På BoardMatch matchar vi företag som vill stärka sin styrelse med nya styrelseledamöter eller som söker en styrelsementor.

Varmt välkommen till BoardMatch – ett digitalt matchningsevent med syfte att matcha företag som söker ny styrelsekompetens med kompetenta styrelseledamöter eller mentorer. 

Under eventet kommer medverkande företag att presentera sin verksamhet och berätta mer om sina behov, vilka utmaningar de står inför och sina framtidssatsningar. Därefter genomförs effektiva möten med företagen där du som ledamot eller mentor kan ställa dina frågor och presentera dig själv. Varje företag har ett eget videorum. På BoardMatch finns också möjlighet att nätverka och att lyssna till intressanta föredrag live från studion. 

Som mentor bidrar du med dina kunskaper och erfarenheter på ideell basis utan eget affärsintresse. Du fungerar som ett bollplank i adeptens utvecklingsprocess med fokus på att gå från ägarlett till ägarstyrt. 

Anmälan 
För att delta i BoardMatch anmäler du ditt intresse som ledamot, mentor eller både och. När eventet närmar sig skickar vi uppdragens kravspecifikationer tillsammans med vidare instruktioner. Ditt styrelse-CV skickas till företaget som du önskar träffa i förväg. Styrelsearbetare behöver kunna styrka att de har gått en styrelseutbildning. 

Sista anmälningsdag till BoardMatch är 11 november. 

Önskar du endast ta del av livesändningen med föreläsningar, diskussioner och intervjuer? Anmäl dig via denna länk.

BoardMatch arrangeras av 100-listan, Östsvenska Handelskammaren, StyrelseAkademien Östsverige och Almi Företagspartner i Östergötland.  

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...