Östsvenska Handelskammaren

BoardMatch

Söker du styrelseuppdrag och har bakgrund och kunskap inom bolagsledning och styrelsearbete? Då har du chansen att hitta ditt nästa uppdrag på BoardMatch! BoardMatch är en arena med syfte att matcha de som söker styrelsekunskap och de som vill engagera sig i styrelsearbete.

Under eventet kommer ett antal företag/organisationer presentera sig själva och sitt behov. Därefter genomförs snabba möten där du som ledamot kan ställa dina frågor och presentera dig. Ditt styrelse-CV skickas in till bolaget i förväg.


Anmälan
För att delta i BoardMatch som styrelsearbetare anmäler du ditt intresse på länken. Därefter får du uppdragens kravspecifikationer att skickas till dig som anmält intresse och du kan därmed se om det kan vara något för dig! Om det är en match gör du en slutlig anmälan genom att registrera dig på plattformen för eventet och kan därmed boka in dig på ett möte med bolaget/bolagen. Länk till plattformen skickas till dig i samband med kravspecifikationerna.

Styrelsearbetare behöver kunna styrka att de har gått en styrelseutbildning.

Sista anmälningsdag till BoardMatch är 27 maj.

BoardMatch arrangeras av Östsvenska Handelskammaren, StyrelseAkademien Östsverige och Almi.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...