Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Boost Your Business – Omvärld

Omvärldsbevakning kan innefatta bevakning av pågående trender och utvecklingsprocesser på ett nationellt, såväl som internationellt plan.
Genom framgångsrik innovation och spaningar kopplade till sina verksamheter, kommer Daniel Palombo från DIGITALCAP, tillsammans med Jesper Low från Independent Business Group att berätta om sina bolags resor kopplat just till den omvärld de både påverkar och påverkas av.

Hur kan man utan utbildning eller erfarenhet lyckas som framgångsrik entreprenör och skapa framgångsrik försäljning?

DIGITACAP startades av Daniel Palombo och Ramin Assadi. På en väldigt kort, men framgångsrik tid har techbolaget nu växt med ytterligare 15 medarbetare, samt underkonsulter. Idag arbetar Sveriges yngsta och hungrigaste konsultföretag med stora kunder som Saab,Vricon,Itab,Veoneer samt IBG. 

Independent Business Group eller IBG, har snabbt fått växa i en stor kostym efter att ha rott hem ett stort avtal i Mellanöstern som ökade bolagets omsättning med flera tusen procent. Kontraktet vanns i team med Sveriges regering och Business Sweden som står bakom exportaffären, där IBG ska öka kapaciteten på Qatars internationella flygplatser inför fotbolls-VM 2022. Den internationella expertis som fanns i IBG samt skarpa omvärldssyn och flexibilitet till ny teknologi är en av framgångsfaktorerna. Idag arbetar IBG med flera initiativ inom flygindustrin för att modernisera och utveckla flyget som vi känner det, till en helt ny fossilfri autonom värld där vi människor snabbt färdas i luften och världen öppnas åter upp igen för oss människor. IBG leder utvecklingen av det undre luftrummet som de närmsta åren behöver planeras, byggas och anpassas till internationella standarder. 

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

28 mars, 2023

Last Tuesday: Effektiv kommunikation & Vad gör du när Facebook spärrar din sida?

Varmt välkommen till en nätverksfrukost där kommunikation är det övergripande temat men ur olika perspektiv....

29 mars, 2023

Nätverksträff med Shipping-nätverket

Välkommen till Handelskammarens nätverk för dig som arbetar med internationell handel!

29 mars, 2023

Trade Compliance: Sanktioner, exportkontroll och klassificering

Jobbar du med internationella affärer? Då kan halvdagskursen Trade Compliance vara en grundsten för ert...

30 mars, 2023

Multikrismiljö med strimmor av hopp

Varmt välkommen på frukost och möt SEB:s seniorekonom Robert Bergqvist som ger sin syn på...