Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Boost Your Business – Omvärld

Omvärldsbevakning kan innefatta bevakning av pågående trender och utvecklingsprocesser på ett nationellt, såväl som internationellt plan.
Genom framgångsrik innovation och spaningar kopplade till sina verksamheter, kommer Daniel Palombo från DIGITALCAP, tillsammans med Jesper Low från Independent Business Group att berätta om sina bolags resor kopplat just till den omvärld de både påverkar och påverkas av.

Hur kan man utan utbildning eller erfarenhet lyckas som framgångsrik entreprenör och skapa framgångsrik försäljning?

DIGITACAP startades av Daniel Palombo och Ramin Assadi. På en väldigt kort, men framgångsrik tid har techbolaget nu växt med ytterligare 15 medarbetare, samt underkonsulter. Idag arbetar Sveriges yngsta och hungrigaste konsultföretag med stora kunder som Saab,Vricon,Itab,Veoneer samt IBG. 

Independent Business Group eller IBG, har snabbt fått växa i en stor kostym efter att ha rott hem ett stort avtal i Mellanöstern som ökade bolagets omsättning med flera tusen procent. Kontraktet vanns i team med Sveriges regering och Business Sweden som står bakom exportaffären, där IBG ska öka kapaciteten på Qatars internationella flygplatser inför fotbolls-VM 2022. Den internationella expertis som fanns i IBG samt skarpa omvärldssyn och flexibilitet till ny teknologi är en av framgångsfaktorerna. Idag arbetar IBG med flera initiativ inom flygindustrin för att modernisera och utveckla flyget som vi känner det, till en helt ny fossilfri autonom värld där vi människor snabbt färdas i luften och världen öppnas åter upp igen för oss människor. IBG leder utvecklingen av det undre luftrummet som de närmsta åren behöver planeras, byggas och anpassas till internationella standarder. 

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

27 februari, 2024

Träff med riksbankschef Erik Thedéen på Handelskammaren 

Svensk ekonomi har under året som gått präglats av en hög inflation, utmanande energi- och...

Erik Thedéen, Sveriges riksbankschef

Väntelista

29 februari, 2024

Lunchträff med Försvarsmakten – kommunikation och rekrytering i kristider

När kriget pågår i Europa och svenska folket uppmanas vara förberedda på detsamma, hur jobbar...

forsvarsmakten kf

1 mars, 2024

Coffee by – Förändringsledning

Anna Graf och Eva Meunier, två av Frontits erfarna förändringsledare, delar med sig av sina...

MicrosoftTeams image 10

1 mars, 2024

Nätverksfrukost

Vi har skapat en mötesplats där företag från olika branscher och av olika storlek sammanstrålar....

EO1A6868 Forbattrat BR 1