Östsvenska Handelskammaren

Boost Your Business – skapa engagerade medarbetare genom ledarskap

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka. Nu är det dags för årets andra Boost Your Business.

Skapa engagerade medarbetare genom ledarskap!

Vad är det alla ledare söker i sina medarbetare? Vad är det man som ledare kan vara rädd för att förlora?
Jo, engagemanget! Motivationen! Detta är en ständigt pågående utmaning för alla ledare.

Häng med och lyssna till Mats Klippinger på Paragera samt Jeanette Tretten och Agnesa Citaku på Econova om hur de ser på ledarskap, utbildar och arbetar med att skapa engagemang på bästa sätt.

Mats Klippinger, vd Paragera
Parageras vision är att skapa friskare företag och bättre resultat genom ökat engagemang. Det tillitsbaserade ledarskapet syftar just till detta, att öka engagemanget och därmed livskvaliteten – då kommer även det ekonomiska resultatet förbättras. Det är stor skillnad på att göra något av lust istället för av plikt. Om vi fokuserar på engagerade och välmående medarbetare ökar resultaten gällande produktivitet, kreativitet och lönsamhet.

Jeanette Tretten, vd och Agnesa Citaku, HR Econova
Med hållbarhet i fokus jobbar Econova med återvinning och trädgård. Företaget är en ledande aktör inom trädgårdsbranschen och produkter hittar du under de välkända varumärkena Weibulls och Hammenhög i hela Skandinavien. Jeanette och Agnesa berättar om hur engagemang är avgörande för företagets utveckling och hur Econova arbetar med detta.

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

29 maj, 2024

Välkommen på förmingel till Å-minglet!

Vi på Östsvenska Handelskammaren vill bjuda in dig som redan har en biljett till Å-minglet...

EO1A3879

29 maj, 2024

Å-minglet 2024

Den 29 maj är det dags för Å-minglet att ta plats på LINK Business Centers...

Toppbild Aminglet 2024 Valkommen till

30 maj, 2024

Trade Talks – Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie av webinars inom internationell handel. Vid detta...

Frankrike

31 maj, 2024

Lunch med kammaren

Nu utökar vi Lunch med Kammaren och skapar mer plats.

217A3471