Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Boost Your Business – skapa engagerade medarbetare genom ledarskap

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka. Nu är det dags för årets andra Boost Your Business.

Skapa engagerade medarbetare genom ledarskap!

Vad är det alla ledare söker i sina medarbetare? Vad är det man som ledare kan vara rädd för att förlora?
Jo, engagemanget! Motivationen! Detta är en ständigt pågående utmaning för alla ledare.

Häng med och lyssna till Mats Klippinger på Paragera samt Jeanette Tretten och Agnesa Citaku på Econova om hur de ser på ledarskap, utbildar och arbetar med att skapa engagemang på bästa sätt.

Mats Klippinger, vd Paragera
Parageras vision är att skapa friskare företag och bättre resultat genom ökat engagemang. Det tillitsbaserade ledarskapet syftar just till detta, att öka engagemanget och därmed livskvaliteten – då kommer även det ekonomiska resultatet förbättras. Det är stor skillnad på att göra något av lust istället för av plikt. Om vi fokuserar på engagerade och välmående medarbetare ökar resultaten gällande produktivitet, kreativitet och lönsamhet.

Jeanette Tretten, vd och Agnesa Citaku, HR Econova
Med hållbarhet i fokus jobbar Econova med återvinning och trädgård. Företaget är en ledande aktör inom trädgårdsbranschen och produkter hittar du under de välkända varumärkena Weibulls och Hammenhög i hela Skandinavien. Jeanette och Agnesa berättar om hur engagemang är avgörande för företagets utveckling och hur Econova arbetar med detta.

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

20 december, 2023

Glöggmingel under stjärnorna

Kom och titta förbi för mingel med värmande glögg och tilltugg. Ta samtidigt chansen att...

24 januari, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...