Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Börja i huvudet på kunden

Öst Media bjuder in till ett spännande webbinar med Erik Modig, expert på marknadsföringspsykologi. Handelskammarens medlemmar bjuds in att delta 27 januari.

Författaren och forskaren Erik Modig kommer till studion för ett samtal om marknadsföringspsykologi och kreativ kommunikation. Erik Modig är expert på konsumentpsykologi, reklamstrategi och kommunikation. Lyssnarna kommer få följa med på en resa genom de senaste årens forskning inom beslutsfattande, consumer neuroscience och data-analyser som berättar vilka affärsbeslut och vilken marknadsföring som får företag att växa.

Öst Media, en av Handelskammarens medlemmar lanserar ett nytt koncept med namnet ”Avancera”. Avancera innebär att utvecklas och ta nästa steg och det är just det som är kärnan i det här konceptet. Under året kommer Öst Media att bjuda in till digitala eller fysiska event med spännande gäster som kommer att prata om olika teman inom kommunikation och marknadsföring.

Vi på handelskammaren bjuder in er digitalt och för att kunna nätverka har vi först en lite presentaionsrunda i Zoom, vi tittar på seminariet tillsammans för att sedan ha lite eftersnack och dela med oss av våra insikter och lärdomar.

Anmäl dig så ses vi!

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

2 oktober, 2023

Att få huvudet att sitta på kroppen 

En föreläsning om vikten av att prioritera och observera din mentala hälsa. Hur landar du...

Fullbokat

2 oktober, 2023

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

4 oktober, 2023

AW med pitch – Ett mingel för bygg, fastighet & infrastruktur

Fastighetsägarna, Byggföretagen och Östsvenska Handelskammarens ESIC-nätverk bjuder in till ett gemensamt mingel för dig som...

10 oktober, 2023

Nätverksträff med HR-nätverket

Välkommen till Handelskammarens nätverk för dig som har en ledande befattning inom HR. Endast en...