Östsvenska Handelskammaren

Fåtal platser

Bright East goes Bright future – Upptäck framtiden i vår region!

Till denna nätverksträff med Bright East har vi bjudit in ett helt gäng framstående och drivande nyckelpersoner från regionen som tillsammans ska lyfta, inte bara de fantastiska framtidsmöjligheter som finns, utan allt spännande som händer runt omkring oss! Det här är en träff utöver det vanliga – en kväll du inte vill missa!

🔸 Bright East är nätverket för dig som är i början av karriären, är nyinflyttad till regionen eller som är i slutskedet av dina studier 🔸

Vi befinner oss i en expansiv region med ledande forskning, ett välmående näringsliv och ett storslaget natur- och kulturlandskap. Men vad innebär det för oss här och nu?

Vi kommer att fokusera på de stora satsningar som görs i våra städer och stoltsera med några av de världsledande tekniker och företag som har sin bas i vårt område. Som om det inte vore nog ska vi hinna med att prata om det goda livet i regionen, om naturupplevelser, matturism och en allmänt livsvänlig tillvaro.

Kvällen leds av coola egenföretagaren och reseskribenten Lina Skandevall som med sin entusiasm och energi kommer bidra till en fartfylld träff tillsammans med kvällens inspiratörer! Lina är företagare sedan 20 år och är en stark ambassadör för Östergötland. Hon har fokus på entreprenörskap och besöksnäringen, men framför allt är hon en av studenterna som flyttade till Norrköping och blev kvar.

Efter programmet i hörsalen bjuds det på mingel och mat i lobbyn utanför. Att delta är som vanligt kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan. 

Kvällens program 

Kl 17.00 Hej och välkommen

Kl 17.15 Fullspäckat program lett av Lina Skandevall

  • Del 1 Framtidsregionen: David Nilsson, vd NKPG City, Alisa Basic stadsplaneringschef Linköpings kommun och Simon Helmér, vd Östsvenska Handelskammaren
  • Del 2 Forskning och innovationer: Lena Miranda, vd Linköping Science Park, Oscar Spaak Linköping Science Park
  • Del 3 Mat-, natur- och kulturupplevelser: Anna Österlund, Placebrander, Naturlogi m.fl.

Kl 18.30 Mingel och mat

Anmälan 

microsoftteamsimage15.png

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du är en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region!

Arrangörer

image

 
Avanmälan 
Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt, men senast 24 timmar innan, så att någon annan får möjlighet att ta din plats. Vi värnar dessutom om hållbarhet och vill bland annat förhindra matsvinn.  

Fotografering 
Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet sker fotografering i syfte att marknadsföra Bright East av de bolag som driver nätverket. Om du inte vill bli fotad eller figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats eller kontakta  jennifer.berg@east.cci.se

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

EO1A2036

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

22 april, 2024

Lunch med kammaren

Nu utökar vi Lunch med Kammaren och skapar mer plats. Här träffas företag från olika...

IMG 8640

24 april, 2024

Välkommen till Handelskammarens årsmöte 2024

Varmt välkommen till Östsvenska Handelskammarens årsmöte. Vi inleder med sedvanlig stämma och fortsätter med föredrag...

Handelskammarens arsmote 2024

25 april, 2024

Inspirationsfrukost: Klockias exportresa

Inspireras av Klockias exportresa och lyssna till grundaren Jens Ahlander som berättar om hur de...

Gotland export

26 april, 2024

Frukostmöte med regionpolischefen

Välkommen till en träff med Malena Grann, chef för polisregion Öst, på tema kriminell ekonomi...

Malena Grann