Östsvenska Handelskammaren

Coffee by – pricksäkert lärande

Är du nyfiken på nycklarna till pricksäkert lärande? 
Kom då på Coffee by Idax så lär vi oss mer tillsammans! Under denna morgon kommer vi att fördjupa oss i hur vi får effekt av lärandet.

Nycklar till pricksäkert lärande 

Att lära nytt kan vara alldeles alldeles underbart, men med handen på hjärtat – kanske också lite utmanande?

Vi lever i en tid där förändring är det normala och det ställer helt nya krav på anpassning och navigering för att hålla oss i första vagnen på tåget. Finns det ett gammalt och ett nytt sätt att tänka kring lärande, och vad innebär i så fall det nya sättet? Vilka praktiska verktyg och tekniker kan vi använda för att göra lärandet mer hållbart och effektivt?

Är du nyfiken på nycklarna till pricksäkert lärande? 
Kom då på Coffee by Idax så lär vi oss mer tillsammans! Under denna morgon kommer vi att fördjupa oss i hur vi får effekt av lärandet och utforska hur vi anpassar oss att lära i en snabbrörlig värld. Vi pratar om strategier och konkreta metoder för att vår nyvunna kunskap ska bli användbar och en del av vår vardag på riktigt och vi kommer även in på begrepp som nudging och blended learning.

Kickstarta din morgon och djupdyk i detta ständigt aktuella ämne tillsammans med oss! Det blir gofrukost och snack med givande learning Labs.
Sharing is caring!

Frukost och mingel 07.30 – 08.00
Föredrag 08.00 – 09.00

Coffee by är ett koncept där våra medlemmar kan hålla i ett eget kunskapshöjande eller inspirerande event i våra lokaler i Norrköping eller Linköping. Ni står för innehållet och vi tar hand om inbjudningar och allt praktiskt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...