Östsvenska Handelskammaren

Drink by med Origo Group om Trendspaning, AI och råd för starkare Innovationskraft

Hör om de senaste trenderna som påverkar konsumenter och företag samt hur Origo Group arbetar med innovationsarbete och AI. 

Här kommer några smakprover från vårt föredrag:

Karin Hedelin Lundén, affärsområdeschef på Origo Group, kommer att berätta om de senaste konsumenttrenderna i Origo Groups succéföredrag “Trendspaning”. Vet ni vilka trender som påverkar konsumenter starkast idag? Hur behöver företagen agera för att bemöta dessa trender som både påverkar kunder, konsumenter och medarbetare?

Lotta Widercrantz, COO & HR-ansvarig, berättar om varför vi startade upp en innovationshubb och hur vi skapade engagemang och innovationskraft i vår kultur i hela bolaget. Lotta kommer även berätta om hur vi startade upp utvecklingsarbete inom AI. 

Ted Axelsson, Customer Success Manager, kommer sedan ge konkreta exempel på hur Origos innovationshubb arbetar – det blir handfasta råd som du gärna får ta med dig som inspiration för att skapa innovationskraft i din egen organisation!  

17:00-17:30 Drop in och mingel

17:30-18:30 Föredrag

18:30-19:30 Mat & mingel

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...