Östsvenska Handelskammaren

Framtiden handlar mer om idag än om framtiden

Hur går vi från krishantering till verksamhetsutveckling, hur fattar vi beslut i en värld full av osäkerhet och vad krävs för att vi ska våga göra saker vi tidigare aldrig har gjort – eller ens vet att vi borde?

Hur går vi från krishantering till verksamhetsutveckling, hur fattar vi beslut i en värld full av osäkerhet och vad krävs för att vi ska våga göra saker vi tidigare aldrig har gjort – eller ens vet att vi borde?
Världen har förändrats ”mer än vanligt” senaste året och det är viktigare än någonsin att förstå hur vi människor fungerar för att kunna fatta bättre beslut, driva förändring och ta oss an framtiden – som redan är här.

Häng med oss på Östsvenska Handelskammaren och lyssna på en miniföreläsning i samarbete med Athenas talarfömedling.

10.00 Försnack med några av Handelskammarens medlemmar. Vi presenterar oss kort för varandra.
Från Handelskammaren medverkar bland andra Annika Bornström som är verksamhetschef för event. 

10.15 Vi lyssnar på Mona & Ari Riabacke.

10.45 Digitalt eftersnack och mingel med Handelskammarens medlemmar i mindre grupper ”break out rooms”. Vad tar vi med oss från miniföreläsningen? Kan vi inspirera varandra i gruppen? Vi rundar av eftersnacket cirka 11.15.

Eventet sker i zoom och du får en länk skickad till dig vid anmälan


Mona & Ari Riabacke är båda doktorer i Risk- & Beslutsanalys och har en unik mix av kunskap inom business och science efter många års forskning och positioner i näringslivet. De driver sedan 2011 Riabacke & Co, har skrivit boken Beslutspyramiden – Stegen till klokare beslut och driver en av de mest populära näringslivspoddarna – Beslutspodden. Båda föreläser om ledarskap, beslutsfattande och organisationsutveckling, och agerar som rådgivare. 

Athenas Sverige AB
Athenas Sverige representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av andra aktuella och spännande ämnen.
Athenas Sverige är den svenska grenen av Athenas Danmark som är Skandinaviens största byrå för förmedling av talare och föreläsare. Tillsammans med våra kontor i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Frankrike, England och USA är vi bland dem allra största byråerna i världen och representerar föreläsare lokalt, nationellt och internationellt.
Vi har en föreläsare lämplig för alla möjliga tillfällen. Hör av dig till oss för mer information. 

Michael Christensen 
Athenas Sverige AB
mich@athenas.se
0704366225

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...