Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Från idé till startup – entreprenörernas väg till framgång

Välkommen till årets sista Bright East träff som denna gång anordnas i regionens egna Silicon Valley, närmare bestämt Linköping Science Park. Passande nog är kvällens tema ”Startup – vägen till framgång” och vi gästas av inspirerande företag med stor erfarenhet i ämnet. Kanske har du en egen idé som du drömmer om att förverkliga? Eller bara är nyfiken på hur startup och företagande fungerar?

Catharina Sandberg, VD för inkubatorn LEAD, berättar om vägen från idé till start-up och hur LEAD kan hjälpa till på vägen. Dessutom får vi höra framgångssagor från prisbelönta företaget DAZOQ som samarbetat med inkubatorn på vägen till sin framgång.

Efter en inspirerande timme bjuds det på en härlig buffé inklusive dessert från fantastiska Stångs Mjärdevi. 

Varmt välkommen att anmäla dig redan nu, det finns ett begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt.

Kvällens program
Kl. 17.00         Välkommen
Kl. 17.30         Inspiration med LEAD och DAZOQ
Kl. 18.45         Mat och mingel 

 
Kvällens gäster
LEAD är en företagsinkubator som har stöttat hundratals lovande startups i Östergötland. De är en oberoende part, som fokuserar på att accelerera utvecklingen av bolagsresan och som alltid agerar utifrån vad som är bäst för respektive startup. De erbjuder idébärare och entreprenörer en bredd av riktade resurser och tjänster för att de ska nå en snabbare och säkrare tillväxt.

DAZOQ arbetar för en energieffektiv framtid! Svenska industrier står idag inför utmaningar som aldrig tidigare skådats och DAZOQs lösning Energy Intelligence är helt rätt i tiden. Deras all-in-one lösning möjliggör en energikartläggning som gör att industrier kan övervaka, förbättra och förstå sin energianvändning bättre. 

Arrangörer

Bright East är det härliga nätverket som riktar sig till regionens yngre förmågor. Genom nätverkande ger vi möjlighet att bredda sig utanför sitt jobb eller studier. Vi ses under lättsamma former några gånger per år med olika teman och varierar träffarna mellan Linköping och Norrköping. Tillsammans med våra deltagare vill vi inspirera och inspireras, knyta nya kontakter och stärka våra band inom regionen.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

26 september, 2023

Last Tuesday – AI – MÖJLIGHET ELLER HOT? 

Utvecklingen av AI går snabbare än någonsin och allt fler företag inser att det gäller...

26 september, 2023

Spara pengar med olika tullförfaranden

Välkommen till en halvdagsutbildning där du lär dig om möjligheterna att spara pengar genom att...

29 september, 2023

Coffee by – Framtidens ledarskap

Få en inblick i framtidens ledarskap tillsammans med Paragera. De går igenom några nyckelfaktorer till...

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...