Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Frukostmöte med Digikoord

Hur kan ditt företag dra nytta av 3D-teknik och Additiv tillverkning (AM)? Välkommen till en timme med fokus på den allra senaste tekniken.

3D-teknik och Additiv tillverkning (AM) – Modern teknik idag!

Hur kan ditt företag dra nytta av 3D-teknik och Additiv tillverkning (AM)? Är det ett avgörande steg för varje tillverkande företag?

Under detta frukostmöte får vi veta mer om projektet Digikoord och hur man som företag kan få möjlighet att testa och komma igång med Additiv tillverkning. Vi ses fysiskt där vi bjuder på frukost 7.30 eller digitalt med start 8.00. Begränsat antal platser.

Syftet med projektet Digikoord är att skapa samverkan mellan olika aktörer i Östra Mellansverige för att nyttja deras kompetens och initiera kunskapsöverföring som bidrar till att små och medelstora industriföretag som idag inte tagit steget kan göra det. Mer konkretiserat är syftet att ”göra verkstad” av de ambitioner som finns att pröva ny produktionsteknik kopplat till sin egen verksamhet.

I regionen Östra Mellansverige, finns nu allmänna medel inklusive support från Siemens för att intresserade små och medelstora företag ska kunna testa 3D-teknik och Additiv tillverkning kopplat till sin egen verksamhet.

Är du med i projektet får du även inbjudningar till Workshops/”Sprintevents” där ditt företag under ett par dagar möter konstruktörer och produktionsexperter på Siemens, för bland annat analys av lämpliga detaljer, utbyte av kunskap och erfarenheter. Du kan också få också få Konstruktionssupport och 3D-printing av prototyp i polymer eller metall.

Läs mer om projektet Digikoord:
Digikoord gör verkstad av prat – www.digikoord.se

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

9 december, 2022

Coffee by Frontit

Vi har nyligen slagit upp dörrarna till Frontit i Linköping. Därför bjuder vi tillsammans med...

13 december, 2022

Lunch med kammaren

Nu är årets sista lunch med kammaren här! Vi bjuder alla medlemmar på god lunch...

14 december, 2022

Så påverkas Östergötland av kriget i Ukraina

Välkommen till ett frukostseminarium där landshövding Carl Fredrik Graf kommer att berätta hur Länsstyrelsen i...

15 december, 2022

Glöggmingel under stjärnorna

Kom och titta förbi för mingel med värmande glögg och tilltugg. Ta samtidigt chansen att...