Östsvenska Handelskammaren

Internationaliseringsdagen 2024

Geopolitiska utmaningar, handelsspänningar och ekonomiskt tuffa tider utmanar globaliseringen – hur ska man som företagare förhålla sig till dessa och navigera rätt?

Välkommen till en spännande förmiddag där du som företagare får möjlighet att få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer! 

I en tid där den globala affärsvärlden ständigt förändras, är det viktigare än någonsin att vara uppdaterad och redo för både nya möjligheter och utmaningar. Under förmiddagen kommer vi bland annat att lyssna på Magnus Runnbeck som är senior analytiker på Business Sweden. Magnus kommer att belysa de senaste geopolitiska och ekonomiska förändringarna som påverkar företag och ge verktygen för att hantera dem. Samtidigt pågår det spännande satsningar i vår östsvenska region, hur kan företag dra nytta av de satsningarna?

Du kan vänta dig insiktsfulla diskussioner om globala och lokala trender. Du får praktiska råd för att skapa starkare internationella affärsrelationer och inte minst får du träffa och nätverka med både andra företagare och aktörer från regionen. Dagen modereras av Maria Björk Hummelgren, näringspolitisk chef på Östsvenska Handelskammaren.

Du kan vänta dig insiktsfulla diskussioner om globala och lokala trender. Du får praktiska råd för att skapa starkare internationella affärsrelationer och inte minst får du träffa och nätverka med både andra företagare och aktörer från regionen.

Tid: 08:30 – 13:00 (avslutas med gemensam lunch)
Plats: Link Business, Linköping

Internationaliseringsdagen är ett samarbete med aktörerna inom Regional Exportsamverkan i Östergötland. 

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...