Östsvenska Handelskammaren

Internationell e-handel B2C

Förbered din exportsatsning – vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter världen över. Möjligheterna att hitta
kunder och nå nya intäktsströmmar på andra marknader genom e-handel har aldrig varit större.

Men vägen till en lyckad e-handelssatsning internationellt kräver både förberedelser och förståelse för de olika förutsättningar som råder på olika e-handelsmarknader.

Under detta webinar kommer Linda Laszlo Ek, e-handelsexpert på Business Sweden, att berätta mer om vad man behöver tänka på inför och under en internationell e-handelsexpansion, både avseende lagar och regler att hålla koll på under resans gång, men även hur man kan få till en vinnande exportstrategi, med exempel på framgångsfaktorer då man ska sälja på andra e-handelsmarknader.

Föreläsare:
Linda Laszlo Ek, Senior Advisor, E-com & Consumer products, Business Sweden.

Linda har 20 års erfarenhet av arbete med internationell handel, där hon genom åren har hon coachat många företag och entreprenörer. Hon är idag e-handelsexpert på Business Sweden, där hon hjälper företag att expandera och optimera sin försäljning via digitala kanaler på världens alla marknader. Linda har en bakgrund som affärsjurist och är en flitigt anlitad föreläsare.

Varmt välkommen med din anmälan!


Detta webinar är ett samarbete med aktörerna inom Regional Exportsamverkan i Sörmland.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...