Östsvenska Handelskammaren

Konkreta tips för att leda och samarbeta bättre på distans

Häng med oss på Östsvenska Handelskammaren och lyssna på en miniföreläsning i samarbete med Athenas talarförmedling. Digitala verktyg kommer och går, våra psykologiska behov består! Att leda och samarbeta på distans ställer inte mindre krav på ledarskap och medarbetarskap, det ställer avsevärt högre krav.

Häng med oss på Östsvenska Handelskammaren och lyssna på en miniföreläsning i samarbete med Athenas talarförmedling.

Digitala verktyg kommer och går, våra psykologiska behov består!

10.00 Försnack med några av Handelskammarens medlemmar. Vi presenterar oss kort för varandra. Från Handelskammaren medverkar Annika Bornström som är verksamhetschef för event och Anna Rehncrona, ansvarig näringslivsutveckling

10.15 Vi lyssnar på Johan Book.

10.45 Digitalt eftersnack och mingel med Handelskammarens medlemmar i mindre grupper ”break out rooms”. Vad tar vi med oss från miniföreläsningen? Kan vi inspirera varandra i gruppen? Vi rundar av eftersnacket cirka 11.15

Eventet sker i zoom och du får en länk skickad till dig.

Digitala verktyg kommer och går, våra psykologiska behov består!
Att leda och samarbeta på distans ställer inte mindre krav på ledarskap & medarbetarskap, det ställer avsevärt högre krav. Bara för att vi numera spenderar mer tid på distans så ser våra förutsättningar för motivation, välmående och prestationer exakt likadana ut som förut. Det enda som skiljer är kommunikationskanalerna, vilket har visat sig ha både ljusa framsidor men givetvis också en del mörka baksidor.

Forskningen har inte bara identifierat fallgroparna i att leda på distans, den har också identifierat framgångsfaktorerna. Johan hjälper dig att identifiera vad du konkret kan göra bättre i ditt digitala ledarskap, så att du och dina medarbetare får de bästa förutsättningarna för framgång.

Välkommen på en föreläsning med Johan Book från ”HejEngagemang!”. Johan tar dig med på en inspirerande resa i vetenskapens vidunderliga värld. Han slår hål på myter och levererar sanningar kring det magiska receptet för en engagerad, välmående och högpresterande organisation. Oavsett om ni hänger tillsammans på kontoret eller numera sitter fastklistrade på köksstolen i ert hem hela dagarna.

Athenas Sverige AB
Athenas Sverige representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av andra aktuella och spännande ämnen.
Athenas Sverige är den svenska grenen av Athenas Danmark som är Skandinaviens största byrå för förmedling av talare och föreläsare. Tillsammans med våra kontor i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Frankrike, England och USA är vi bland dem allra största byråerna i världen och representerar föreläsare lokalt, nationellt och internationellt.
Vi har en föreläsare lämplig för alla möjliga tillfällen. Hör av dig till oss för mer information. 

Michael Christensen 
Athenas Sverige AB
mich@athenas.se
0704366225

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

EO1A4270

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

24 april, 2024

Välkommen till Handelskammarens årsmöte 2024

Varmt välkommen till Östsvenska Handelskammarens årsmöte. Vi inleder med sedvanlig stämma och fortsätter med föredrag...

Handelskammarens arsmote 2024

25 april, 2024

Inspirationsfrukost: Klockias exportresa

Inspireras av Klockias exportresa och lyssna till grundaren Jens Ahlander som berättar om hur de...

Gotland export

26 april, 2024

Frukostmöte med regionpolischefen

Välkommen till en träff med Malena Grann, chef för polisregion Öst, på tema kriminell ekonomi...

Malena Grann

3 maj, 2024

En byggbransch i lågkonjunktur – vad ska man tänka på?

Delphis advokater Oscar Brandin, Katarina Ibold och Johan Lundgren har mångårig erfarenhet av att hantera...

Oscar Katarina Johan 1