Östsvenska Handelskammaren

Utbildning – LinkedIn

Med denna utbildning kommer du att gå från att vara en passiv scrollare till en aktiv och mer strategisk användare. Du kommer förstå hur och vad som krävs för att skapa effekt på LinkedIn samt få flera smarta och handfasta tips och verktyg för att lyckas.

Så bygger du effektivt ditt varumärke med LinkedIn

Är du en av dom som vill börja nyttja kraften av Världens största affärsnätverk, LinkedIn? Vill du skapa större synlighet och fler affärer under 2021? Då ska du fortsätta läsa!

Med nästan 2 miljoner användare har LinkedIn seglat upp som en viktig plats för att bygga nätverk, skapa synlighet och jobba med försäljning. Nu är det dags för dig att lyckas på LinkedIn. Just nu är LinkedIn den social mediekanalen du får bäst synlighet helt gratis. Men det kräver att du har en genomtänkt strategi och taktik för din närvaro. 

Med denna utbildning kommer du gå från att vara en passiv scrollare till en aktiv och mer strategisk användare. Du kommer förstå hur och vad som krävs för att skapa effekt på LinkedIn samt få flera smarta och handfasta tips och verktyg för att lyckas. 

Innehåll


Hur skapar man bäst effekt och affärsnytta med LinkedIn?
Så kommer du igång med Social Selling
Personprofil vs företagsprofil hur fungerar dessa på LinkedIn
Så maximerar du din synlighet och bygger varumärke på LinkedIn
Ditt strategiska nätverk är nyckeln till framgång. Så bygger du det!
Vilket innehåll når ut på LinkedIn? Så skapar du det!

Utbildare


Digitalsnack – Social mediebyrå har mångårig erfarenhet att skapa effekt och bygga varumärke med hjälp av sociala medier. Digitalsnack driver Sveriges största podcast inom sociala medier; Digitalsnack – social mediepodd. Cecilia Victoria Kärrberg är VD och ägare av Digitalsnack. Med tiotusentals visningar på sina inlägg på LinkedIn har hon byggt upp ett starkt varumärke och blivit en självklar branschexpert inom sociala medier på plattformen. Idag har hon byggt ett strategiskt nätverk på LinkedIn som marknadsför och säljer åt henne. 

För vem passar utbildningen?
Utbildningen passar för dig som har skapat ett LinkedIn-konto men som ännu inte kommit igång och nyttjat kanalen till fullo. Den är även till dig som använd LinkedIn en del men som inte skapat någon tydlig målbild eller fått effekt av din närvaro. Utbildningen passar alla branscher och både  B2B och B2C.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...