Östsvenska Handelskammaren

Maxa ditt mingel med Bright East

Är du redo att ta ditt mingelgame till nästa nivå? Vill du lära dig konsten att navigera genom sociala sammanhang som en riktig stjärna? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till nästa Bright East-träff! 

⭐️ Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år och som vill bygga och utöka ditt kontaktnät. Vi träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglande med nedslag i aktuella teman med engagerade föreläsningar och aktiviteter varvat med kreativa initiativ. ⭐️

Vi har bjudit in Heléne Njord-Westerling som vet vikten av ett bra nätverk och som dessutom skrivit Mingelhandboken. 

Tillsammans med Heléne ska vi ta reda på hur man nätverkar framgångsrikt och effektivt. Vi ska få ta del av de bästa tipsen för att lyckas före, under och efter en nätverksträff för att helt enkelt bli mästare på mingel och nätverkande. För en sak vet vi: ett riktigt bra mingel kan förändra ditt liv.

Vi kommer att ställa oss frågor som:

⭐️ Vad ska man tänka på när man presenterar sig för en ny person?
⭐️ Kan man ansluta till ett redan pågående samtal under minglet?
⭐️ Hur avlägsnar man sig från en konversation till förmån för en annan? 

Kvällen till ära bjuder vi på mingelvänlig mat och härligt umgänge i vanlig ordning. Och bäst av allt? Det är helt gratis att delta. Men platserna är begränsade, så anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Kvällens program 
Kl 17.00 Hej och välkommen
Kl 17.15 Tipsen som gör dig till mingelproffs – samtal och workshop med Helene
Kl 18.15 Mingel och mat

Mer om Helene Njord-Westerling
Heléne har bred erfarenhet från det regionala näringslivet och arbetar idag som näringslivsutvecklare på Mjölby kommun. Bra kontakter och nätverk har varit avgörande för att klara sina uppdrag genom åren, det har också gett input till att göra rätt prioriteringar och fatta välgrundade beslut. Men framför allt har det öppnat dörrar för nya samarbeten och bidragit till den professionella utvecklingen.

Mingelhandboken kom till av insikten i att många inte känner sig helt bekväma i mingelsammanhang, det ledde till att hon samlade handfasta tips som kan göra oss till mer självsäkra och framgångsrika nätverksbesökare. 

helenenjordwesterling

Anmälan

BRIGHT EAST LIGGANDE CLEAN

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är mellan 20-35 år och är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du blir en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region.

Arrangörer

image

 Avanmälan 
Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt, men senast 24 timmar innan, så att någon annan får möjlighet att ta din plats. Vi värnar dessutom om hållbarhet och vill bland annat förhindra matsvinn.  

Fotografering 
Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet sker fotografering i syfte att marknadsföra Bright East av de bolag som driver nätverket. Om du inte vill bli fotad eller figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats eller kontakta  jennifer.berg@east.cci.se.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

EO1A2036

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

24 april, 2024

Välkommen till Handelskammarens årsmöte 2024

Varmt välkommen till Östsvenska Handelskammarens årsmöte. Vi inleder med sedvanlig stämma och fortsätter med föredrag...

Handelskammarens arsmote 2024

25 april, 2024

Inspirationsfrukost: Klockias exportresa

Inspireras av Klockias exportresa och lyssna till grundaren Jens Ahlander som berättar om hur de...

Gotland export

26 april, 2024

Frukostmöte med regionpolischefen

Välkommen till en träff med Malena Grann, chef för polisregion Öst, på tema kriminell ekonomi...

Malena Grann

3 maj, 2024

En byggbransch i lågkonjunktur – vad ska man tänka på?

Delphis advokater Oscar Brandin, Katarina Ibold och Johan Lundgren har mångårig erfarenhet av att hantera...

Oscar Katarina Johan 1