Östsvenska Handelskammaren

Möt Sara Wimmercranz – en av Sveriges mäktigase techinvesterare

Exklusivt för dig på 100-listan! Inled det nya året med att ta del av Saras Wimmercranz, en av Sveriges mäktigaste techinvesterare, tankar kring investering och entreprenörskap.

Sara Wimmercranz är den digitala stjärnan som har gjort karriär på att driva förändring, oavsett om det gäller bättre kundupplevelser online eller att ge alla entreprenörer samma möjligheter till kapital. Hon är investerare, entreprenör, styrelsemedlem och advisor med lång erfarenhet av e-handel och digitalisering. Sara Wimmercranz har grundat Footway, idag Nordens största digitala skohandlare, och driver nu riskkapitalbolaget BackingMinds som investerar i techbolag som den traditionella riskkapitalbranschen missar. Aktuell som investerare i Draknästet på TV.

Mer information kommer, men boka din plats redan idag! Begränsat antal platser, så vänligen dubbelkolla ditt schema så du verkligen kan delta. Närmre inpå eventet kommer du få ett personligt bekräftelsemejl om att du fått plats.

Det här eventet är exklusivt för dig på 100-listan och för dig som har deltagit i investeringsutbildningen som Linköping Science Park och Asynjor Invest anordnat genom åren.

Mingel och fika från kl. 14.30.

Varmt välkommen!

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Jonna Hedlund

Projektledare 100-listan och styrelsefrågor - Föräldraledig

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...