Östsvenska Handelskammaren

Nå framgång med SEO

Välkommen till en inspirerande heldagsutbildning som kommer ta dina kunskaper inom sökmotoroptimering till en ny nivå. Utbildningen arrangeras av Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Berghs School of Communication. Under utbildningen får du ta del av både strategiutveckling och praktiska tips hur du kan förbättra ditt resultat i Googles sökresultat och få en bättre avkastning.

Utbildningen kommer ge dig en god förståelse för vilket affärsvärde och potential SEO har för ditt företag, oavsett bransch och verksamhet. Och du kommer att förstå och lära dig hur du ska prioritera dina resurser för bästa utveckling.

Du får även praktiska kunskaper för att utveckla en långsiktig strategi för SEO och Content Marketing, vilka sökbegrepp du bör prioritera, hur du kan analysera konkurrenterna och arbeta för att passera dem i sökresultaten. Du lär dig utveckla en taktisk plan för vilket innehåll och sidtyper som bör produceras till din webbplats. Vi går också igenom de senaste rönen hur man kan optimera innehåll och några av de tekniska aspekterna som måste fungera för att Google’s algoritm ska prioritera dig i sökresultaten.

Kursen riktar sig till dig som småföretagare eller kommunikatör och har kännedom om SEO, men vill ha mer praktisk kunskap och som vill utveckla ditt företag för en bättre avkastning via Google.

Det här lär du dig på kursen:
– Affärsvärdet och potentialen med SEO
– Att skapa en långsiktig strategi för SEO och Content marketing
– Att prioritera dina resurser för bäst utveckling
– Så väljer du rätt sökbegrepp
– Analysera konkurrenterna för att passera dem i sökresultatet
– Att förstå och lösa de tekniska utmaningarna
– Den senaste rönen och trenderna

Utbildare Magnus Äng:
Magnus Äng har arbetat med digital marknadsföring både i egna företag och som anställd i över 20 år. Under närmare 10 år var Magnus med och byggde upp e-handeln för Euroflorist i Europa, som VD och ytterst ansvarig för marknadsföringen. När Magnus lämnade Euroflorist startade han ett flertal egna företag inom e-handel och digital marknadsföring.
Än idag har Magnus ett finger med i Euroflorist, men hans tid går åt att utveckla bolagen som han har grundat, några av dom är SEO & Content Marketing-konceptet Ranktrail samt den digitala byrån Topvisible. Magnus har coachat och utbildat mängder av företag som Telia, Daniel Wellington, Chalmers Universitet, Apsis, med flera.

Pris:
Medlemmar: 3250 kr exkl moms
Icke medlem: 3950 kr exkl moms

Utbildningen sker digitalt och du kommer att få en länk skickad till dig innan eventet.

Vi ses!

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och Kammarforum

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

7 december, 2020

Hållbarhet i finansvärlden

Bankerna spelar en viktig roll i de stora samhällsförändringar som nu sker. Hur och var...

10 december, 2020

Incoterms 2020

Under denna kurs om Incoterms 2020 får du en snabb genomgång av de förändringar som...

15 december, 2020

Handel med UK efter Brexit

För dig som arbetar på ett företag som handlar med UK men har aldrig eller...

13 januari, 2021

Styrelseutbildning Digitalt

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...