Östsvenska Handelskammaren

Nätverksträff med Bright East: Bygg ett starkt personligt varumärke och inflytande på sociala medier

Denna kväll gästas vi av experten Cecilia Victoria Kärrberg som berättar om resan från en blivande marknadsförare till att bygga ett av Sveriges branschledande företag inom sociala medier. Hon delar såklart också med sig av sina bästa tips för att bygga ett starkt personligt varumärke. Och vilka fördelar det kan ge dig!

🔸 Bright East är nätverket för dig som är i början av karriären, är nyinflyttad till regionen eller som är i slutskedet av dina studier 🔸

”Jag förstod tidigt att sociala medier hade en unik kraft som skulle kunna ge mig fler möjligheter och drömjobbet utan att ansöka om det.”

Det är första meningen på Cecilia Victoria Kärrbergs LinkedIn-profil och berättar om resan från en blivande marknadsförare till att bygga ett av Sveriges branschledande företag inom sociala medier. 

Idag är Cecilia ägare, VD och senior SOME-strateg på Digitalsnack-Social Mediebyrå. Hon har jobbat med sociala medier sedan Instagram köptes av Facebook och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom sociala medier. Hon driver också Sveriges största sociala medier-podd.

Under sin föreläsning på Bright East den 20 september delar hon med sig av sina bästa tips för att bygga ett starkt personligt varumärke. Och vilka fördelar det kan ge dig! ⭐️

Förutom föreläsning och härligt mingel med mat ger vi dig tillfälle att ta en ny profilbild till dina sociala medier. Som om det inte vore nog finns möjlighet att vinna en timmes personlig coachning med Cecilia Victoria Kärrberg, värt 3000 kr! 

En kväll du inte vill missa! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu. Att delta är som vanligt gratis.

microsoftteamsimage15.png

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du är en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region!

Arrangörer

logoparad.png

 
Avanmälan 
Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt, men senast 24 timmar innan, så att någon annan får möjlighet att ta din plats. Vi värnar dessutom om hållbarhet och vill bland annat förhindra matsvinn.  

Fotografering 
Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet sker fotografering i syfte att marknadsföra Bright East av de bolag som driver nätverket. Om du inte vill bli fotad eller figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats eller kontakta jennifer.berg@east.cci.se

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...