Östsvenska Handelskammaren

Fåtal platser

Nätverksträff med Bright East: Sommarmingel ombord på M/S Kind

Årets sommarmingel med Bright East sker ombord på passagerarbåten M/S Kind där vi sätter kurs mot Tannefors slussar och tar oss upp för den 10,5 meter höga slusstrappan!

⭐️ Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år och som vill bygga och utöka ditt kontaktnät. Vi träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglande med nedslag i aktuella teman med engagerade föreläsningar och aktiviteter varvat med kreativa initiativ. ⭐️

Skepp o’hoj och välkommen till säsongens sista Bright East-träff där vi denna gång tar äventyret till sjöss! Eller åtminstone till ån, närmare bestämt Stångån, som slingrar sig genom centrala Linköping. Stångån är inte bara en å, den är en del av ett vidsträckt kanalsystem som binder samman vårt östgötska landskap från sjö till hav. 

Under kvällen serveras somrig mat och dryck och du kommer även bli utmanad när vårt musikquiz åker fram. Resan kommer att ske i två sittningar så att du ska hinna knyta så många nya kontakter som möjligt innan sommarledigheten stundar.

Vi hoppas att försommarens ljumma brisar kommer att vara med oss när vi glider fram längs Stångån och att vi blir ett härligt gäng som kastar loss! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu. Att delta är som vanligt kostnadsfritt.

Kvällens program
17:00:
Ombordstigning
17:15: Avgång, hej och välkommen
Mingel, mat och dryck
Musikquiz
20:00: Avstigning

Observera att det vid detta tillfälle är extra viktigt att du avanmäler dig vid förhinder då platserna är begränsade ombord. 

Bra att veta
⭐️ Det går bra med ombord- och avstigning med rullstol. Samt tillgänglighet i restaurang. Det är inte möjligt att ta med rullstolen i på fartygets toalett. Ange i bokning att rullstol kommer att medföras ombord. Max tre rullstolar per kryssning.
⭐️ Det är inte tillåtet att röka ombord.
⭐️ Det är inte tillåtet att ta med hund/husdjur ombord på M/S Kind.

Mer om M/S Kind
Rederi AB Kind är ett företag med lång erfarenhet av att bedriva nationell sjöfart med passagerarfartyg och restaurang ombord. Företaget bildades 1960 av Karin och Bertil Bergman i samband med att M/S Kind (1890) togs i trafik utmed Kinda Kanal. Sedan 1988 har familjeföretaget drivits vidare av generation två, syskonen Marianne Trygg och Tomas Bergman.
Besök hemsidan här

Hitta till M/S Kind
M/S Kind ligger till vid Tullbron i centrala Linköping. Kommer du med kollektivtrafik är det cirka fem minuters promenad till fartygets tilläggsplats.
Hitta till tilläggsplatsen på Google Maps här

Anmälan

BRIGHT EAST LIGGANDE CLEAN

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är mellan 20-35 år och är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du är en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region!

Arrangörer

image

 Avanmälan 
Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt, men senast 24 timmar innan, så att någon annan får möjlighet att ta din plats. Vi värnar dessutom om hållbarhet och vill bland annat förhindra matsvinn.

Fotografering 
Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet sker fotografering i syfte att marknadsföra Bright East av de bolag som driver nätverket. Om du inte vill bli fotad eller figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att säga till på plats eller kontakta  jennifer.berg@east.cci.se.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

EO1A2036

Jennifer Berg

Marknadskommunikatör

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

20 maj, 2024

Styrelseutbildning Gotland (Internat Grå gåsen)

Vill du kombinera utbildning med en exklusiv upplevelse i naturskön miljö? Nu erbjuds ett unikt...

Styrelseutbildning Gotland

Fåtal platser

21 maj, 2024

Nätverksträff med Bright East: Sommarmingel ombord på M/S Kind

Årets sommarmingel med Bright East sker ombord på passagerarbåten M/S Kind där vi sätter kurs...

Sommarmingel MS Kind webb 1920x1080px 1

21 maj, 2024

Varför äger och driver så få kvinnor företag?

70 procent av svenska privata företag ägs av män. Varför äger och driver inte fler...

Varfor driver sa fa kvinnor foretag 1

21 maj, 2024

Så förändras globala värdekedjor av geopolitik, säkerhetspolitik och den gröna omställningen

En förändrad omvärld får nu tydlig påverkan på företags värdekedjor. Svenska företag verksamma internationellt behöver...

concept geopolitics worldwide economy chess figures placed map banner31