Östsvenska Handelskammaren

Nycklarna till framgång i USA

Är det dags att ta steget över till andra sidan Atlanten? Nu har du chansen att få en inblick i USA-marknadens dynamiska värld och lära dig hur ditt företag kan få en riktigt bra start där. Välkommen till ett unikt tillfälle hos oss i Linköping där du får tips och råd från The Swedish-American Chamber of Commerce i New York (SACCNY).

Varför ska du komma?

  • Insikter och tips: Anna Throne-Holst, president för SACCNY (The Swedish-American Chamber of Commerce i New York), delar råd, kunskap och det viktigaste att tänka på vid etablering i USA.
  • Expertpanel: Få tillgång till affärsmässiga och juridiska insikter samt de senaste trenderna för att underlätta vägen in på den amerikanska marknaden.
  • Nätverksmöjligheter: Avsluta dagen med en After Work där du kan nätverka, dela idéer och skapa långsiktiga affärsrelationer.

Vi börjar klockan 14.30 med kaffe och fika, följt av en session med Anna Throne-Holst som ger konkreta tips för att navigera på den amerikanska marknaden. Här får du också lära dig mer om hur SACCNY:s innovationsplattform Gateway kan vara en språngbräda för svenska företag i New York.

Efter expertpanelens presentation rundar vi av med en After Work ca kl 16:30. Det blir ett tillfälle att nätverka och fördjupa de nya insikterna i trevligt sällskap.

Få de verktyg och kunskaper du behöver för att lyckas i USA. Anmäl dig nu!

Varmt välkommen!

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...