Östsvenska Handelskammaren

Nu är Brexit här

Covid-19 och handelskonflikter har minst sagt skymt sikten för Brexit under året men eftersom övergångsperioden löper ut den 31 december står det definitiva utträdet nu vid dörren.

Storbritannien med Boris Johnson har gett EU ett ultimatum. Ett avtal måste vara på plats den 15 oktober annars går man mot en hård Brexit. Vet vi egentligen så mycket mer nu än i början av året?

Inom vissa områden ja men många frågor återstår. Vad innebär då en eventuell hård Brexit för dig som gör affärer med Storbritannien och vilka förberedelser kan du göra?

Vi får en uppdatering av Christopher Wingård på Kommerskollegium och Anders Ekblad på Volvo Group kring vad vi vet, vad vi vet att vi inte vet och kanske vad vi inte vet att vi inte vet.

PÅ SCEN:
Christopher Wingård, brexitsamordnare, Kommerskollegium
Anders Ekblad, Brexit Programme Lead, Volvo Group Strategy
Fler personer tillkommer.

Välkommen att delta fysiskt hos oss i Linköping eller digitalt. Kl. 8.30 bjuder vi på en enkel frukost innan seminariet som startar kl. 9.00. Deltar ni digitalt återkommer vi med en länk till eventet efter er anmälan.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...