Östsvenska Handelskammaren

Väntelista

Så skapar du en innovativ och framgångsrik organisation

OBS! Rätt datum 22 Mars! Missa inte denna möjlighet att förstå hur du förvandlar din organisationskultur och ökar både medarbetarnas välbefinnande och företagets resultat. 

Coffee by Kvadrat

Med psykologisk trygghet förvandlar du din organisationskultur och ökar medarbetarnas välbefinnande och företagets resultat. 

Med praktiska metoder och verktyg bygger du en kultur där anställda känner sig trygga med att ta risker, kommunicera öppet och bidra med sina unika styrkor. Missa inte denna möjlighet att förstå hur du förvandlar din organisationskultur och ökar både medarbetarnas välbefinnande och företagets resultat. 
 
Anders Häggkvist använder sina expertområden inom förändringsledning, ledarskap och teamutveckling för att visa hur psykologisk trygghet kan bli nyckeln till framgång. Anders utforskar ämnet och delar praktiska verktyg med er för hur ni kan arbeta med att utveckla er arbetskultur. 

Citat från Anders kunder:
”Han lyckas med enkla medel förändra både arbets- och tankesätt och får medarbetarna att växa och vara delaktiga. Han inspirerar när det är rörigt och hans ambition smittar av sig på andra.” 
“Anders lyckas med förändringar där andra har misslyckats, han visar på nödvändigheten, entusiasmerar personalen och avdramatiserar processen.”

07.30-08.00 Frukost och mingel
08.00-09.00 Föredrag

Coffee by är ett koncept där våra medlemmar kan hålla i ett eget kunskapshöjande eller inspirerande event i våra lokaler i Norrköping eller Linköping. Ni står för innehållet och vi tar hand om inbjudningar och allt praktiskt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...