Östsvenska Handelskammaren

Så här går BoardMatch till!

Nyfiken på BoardMatch? Välkommen på informationsmöte – ca 20 minuters information och sen tid för frågor och diskussion. Hur går det till? Vad har det gett för resultat? Du får svar på alla dina frågor vid detta tillfälle!

BoardMatch är ett digitalt matchningsevent där bolag/ägare möter styrelsearbetare/styrelsementorer för att hitta rätt kompetens. Det är en unik kostnadsfri arena för att underlätta matchningen mellan bolag och styrelsekompetens. BoardMatch vänder sig till alla bolag och organisationer som har en styrelse.

Ni kanske bestämt er för att starta upp ett aktivt styrelsearbete och behöver vägledning av en styrelsementor för att förbereda er inför detta? Eller behöver ni komplettera er styrelse med en extern ledamot med specifik kompetens?

På detta möte berättar vi mer om hur BoardMatch går till, hur du behöver förbereda dig och besvarar alla dina frågor. Vi går igenom upplägget både utifrån dig som bolag/ägare och dig som styrelsearbetare/styrelsementor. Mötet genomförs digitalt över en lunch för att så många som möjligt ska kunna delta. Varmt välkommen!

BoardMatch arrangeras av Östsvenska Handelskammaren, StyrelseAkademien Östsverige och Almi Östergötland.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...