Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

SJ BizTalks lunch med Östsvenska Handelskammaren och Företagarna Linköping

SJ Blitztalks är ett samevent mellan SJ, Företagarna i Linköping och Östsvenska Handelskammaren/ESIC. Här får du höra om SJs satsningar för för vår region och ut i Europa, Företagarna i Linköping och om ESICs arbete rörande Ostlänken. Som grädde på moset bjuds du på nätverkslunch och en inspirationsföreläsning av Charbél Gabro.

Den 13 september vill vi bjuda in dig till SJ BizTalks, ett inspirationsevent för dig som är medlem hos Östsvenska Handelskammaren och Företagarna.  

Det blir en inspirerande lunch där vi pratar om SJs historiskt stora fordonssatsningar på sträckan Linköping- Stockholm, Linköping-Malmö Köpenhamn och vidare till Europa. Hur påverkar det företagare i Linköping? Av Christer Litzell, affärschef på SJ.

Ni kommer få höra mer om SJs samarbete med Företagarna av SJs partneransvarig Cadi Costivana samt Handelskammarens Charlotta Elliot  om ESIC – näringslivets nätverk för att förverkliga Ostlänken och andra stadsomvandlingsprojekt.

På scen kommer vi att inspireras av föreläsaren och livscoachen Charbél Gabro, som kommer prata om det modiga ledarskapet.

Eventet är kostnadsfritt och det bjuds på en god mingellunch

Anmälan

Begränsat antal platser. Meddela eventuella allergier i samband med din anmälan. Anmäl dig senast den 3 september.

Avanmälan
Många av våra event blir snabbt fullbokade och får väntelista. Är du anmäld och får förhinder ber vi dig avanmäla dig så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att ta din plats.

Fotografering

Vi vill uppmärksamma dig om att det i samband med eventet kan komma att ske fotografering i syfte av att marknadsföra arrangörernas verksamhet. Om du figurerar på en bild och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta jennifer.berg@east.cci.se eller säga till på plats.

Christer Litzell, affärschef på SJ
Charbél Gabro , föreläsare och livscoach 

Kontakt

Charlotta Elliot

Projektledare ESIC

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

26 september, 2023

Last Tuesday – AI – MÖJLIGHET ELLER HOT? 

Utvecklingen av AI går snabbare än någonsin och allt fler företag inser att det gäller...

26 september, 2023

Spara pengar med olika tullförfaranden

Välkommen till en halvdagsutbildning där du lär dig om möjligheterna att spara pengar genom att...

29 september, 2023

Coffee by – Framtidens ledarskap

Få en inblick i framtidens ledarskap tillsammans med Paragera. De går igenom några nyckelfaktorer till...

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...