Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Trade Talks – Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie av webinars inom internationell handel. Vid detta tillfälle ska vi få lära oss allt vi behöver veta om den franska marknaden.

Som en av världens tionde största ekonomier erbjuder Frankrike stora möjligheter för svenska företag, särskilt intressanta branscher, där svensk innovation och kvalitet är eftertraktade, är till exempel digitalisering, 5G -teknik, fiberanslutning och energilösningar. Handelsrelationerna med Frankrike utökas stadigt och flertalet svenska företag finns redan på den franska marknaden. Frankrike är en attraktiv marknad med ett gynnsamt investeringsklimat, väl fungerande infrastruktur och en mycket skicklig arbetskraft med stora investeringar i tekniksektorn.

Varmt välkommen till detta webinar där vi tillsammans med experter kommer utforska affärsmöjligheter och prata mer kring hur man navigerar samt bästa praxis på den franska marknaden.

Som alltid på Trade Talks ges du möjlighet till diskussion och att ställa frågor för att du ska få svar på just dina funderingar. Detta webinar kommer att hållas på engelska.


VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare och består av en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

FÖR VEM?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad. Innan varje webinar kommer de som anmält sig att få ett mejl med länk till kommande sändning.


Sveriges Regionala Handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län | Mellansvenska Handelskammaren | Handelskammaren Mittsverige | Handelskammaren Mälardalen | Norrbottens Handelskammare | Stockholms Handelskammare | Västerbottens Handelskammare | Västsvenska Handelskammaren | Östsvenska Handelskammaren

trade talks logotyp

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

emma80

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

5 mars, 2024

Internationell e-handel B2C

Förbered din exportsatsning - vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter...

Internationell e handel LinkedIn 1

Fullbokat

7 mars, 2024

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

Styrelseutbildning Linköping

8 mars, 2024

Fehmarn Bälttunnelns potential och nya stambanor

Inbjudan till digitalt seminarium via Lübecks handelskammare: Fehmarn Bälts potential förutsätter nya stambanor. Vilka möjligheter...

Professor Göran Cars

12 mars, 2024

Inspirationslunch – förbered din exportsatsning

Funderar du på export? Är ditt företag på väg att växa internationellt? Varmt välkommen till...

katrineholm2