Östsvenska Handelskammaren

Trade Talks – Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie av webinars inom internationell handel. Vid detta tillfälle ska vi få lära oss allt vi behöver veta om den franska marknaden.

Som en av världens tionde största ekonomier erbjuder Frankrike stora möjligheter för svenska företag, särskilt intressanta branscher, där svensk innovation och kvalitet är eftertraktade, är till exempel digitalisering, 5G -teknik, fiberanslutning och energilösningar. Handelsrelationerna med Frankrike utökas stadigt och flertalet svenska företag finns redan på den franska marknaden. Frankrike är en attraktiv marknad med ett gynnsamt investeringsklimat, väl fungerande infrastruktur och en mycket skicklig arbetskraft med stora investeringar i tekniksektorn.

Varmt välkommen till detta webinar där vi tillsammans med experter kommer utforska affärsmöjligheter och prata mer kring hur man navigerar samt bästa praxis på den franska marknaden.

AGENDA

Introduktion – Sabrina Suikki & Helen Sundqvist, Norrbotten Chamber of Commerce
Business Opportunities in France – Katarina Lööf, Managing Director, Chambre de Commerce Suédoise en France – CCSF
Faux Pas in Business Culture between the Nordics & France – Charlotte Loyau-Kahn, General Manager & French-Nordic Business Expert, Scandi Bureau
Best Practices & Successful Market Entry to France – Fredrik Edström, Country Manager, Livi France
Conclusions & Takeaways from our Experts – Sabrina Suikki & Helen Sundqvist, Norrbotten Chamber of Commerce

BRA ATT VETA

Som alltid på Trade Talks ges du möjlighet till diskussion och att ställa frågor för att du ska få svar på just dina funderingar. Detta webinar kommer att hållas på engelska.


VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare och består av en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

FÖR VEM?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad. Innan varje webinar kommer de som anmält sig att få ett mejl med länk till kommande sändning.


Sveriges Regionala Handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län | Mellansvenska Handelskammaren | Handelskammaren Mittsverige | Handelskammaren Mälardalen | Norrbottens Handelskammare | Stockholms Handelskammare | Västerbottens Handelskammare | Västsvenska Handelskammaren | Östsvenska Handelskammaren

trade talks logotyp

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Emma Meijer

Projektledare Internationell Handel

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...