Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Utveckla ditt företag på distans

Att gå online med möten, utbildningar och event är en utmaning. Det ska fungera såväl tekniskt, informationsmässigt som pedagogiskt, för att det ska bli en positiv upplevelse som utvecklar dig och ditt företag på ett bra sätt. Vi är specialister på streamat och livesänt innehåll med kunder som Amazon, Ericsson, Netflix och Yamaha. På detta webinar förklarar vi hur man gör samt ger konkreta tips för att lyckas.

Att bedriva möten, utbildning och event online som fungerar pedagogiskt och inte minst underhållningsmässigt är så mycket mer än tekniska lösningar. Det handlar om hur materialet skall struktureras i mikrokurser för personligt lärande, men också om att engagerade föreläsare skall vara utbildade på det nya sättet att utbilda. Det är nästan den största utmaningen. Att förändra gamla rutiner och metoder är en verklig utmaning. Den rådande globala situationen, där både miljöaspekter och andra restriktioner gör att människor inte längre kan delta i traditionella klassrumsutbildningar, möten och event gör att vi måste tänka i nya banor.

Du får handfasta råd om hur du pedagogisk ska lägga upp en kurs, möte eller ett event så att den blir lyckad. Möt vår expert Patrik Löfvin som kommer beskriva vägen fram till en lärande organisation via digitala medier. Du får konkreta tips om hur modern utbildning ska bedrivas på distans;

  • Vad skiljer utbildning i klassrum mot att göra det på distans
  • Strukturera ditt material i mindre delar
  • Skapa gruppkänsla på distans är svårt, här får du tips och råd
  • Led din grupp och skapa igenkänning och trygghet

Detta seminarium vänder sig till dig som är beslutsfattare och som har ett behov av att utbilda i din organisation, företag eller dina kunder/partners på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt.

Continuing Education har sedan 80-talet bedrivit klassrumsutbildningar runt om i Europa där ingenjörer har utbildats inom teknik. De senaste tre åren har vi byggt upp specialistkunskap inom streamade och live-sända utbildningar. Vi lanserar detta under vårt nya varumärke NXT Learning.
https://nxtlearning.se/

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

28 mars, 2023

Last Tuesday: Effektiv kommunikation & Vad gör du när Facebook spärrar din sida?

Varmt välkommen till en nätverksfrukost där kommunikation är det övergripande temat men ur olika perspektiv....

29 mars, 2023

Nätverksträff med Shipping-nätverket

Välkommen till Handelskammarens nätverk för dig som arbetar med internationell handel!

29 mars, 2023

Trade Compliance: Sanktioner, exportkontroll och klassificering

Jobbar du med internationella affärer? Då kan halvdagskursen Trade Compliance vara en grundsten för ert...

30 mars, 2023

Multikrismiljö med strimmor av hopp

Varmt välkommen på frukost och möt SEB:s seniorekonom Robert Bergqvist som ger sin syn på...