Östsvenska Handelskammaren

Vad är digital transformation egentligen?

Och hur gör jag den till en konkurrensfördel i mitt företag?

Att det pågår en fantastisk och lite ogreppbar förändring just nu råder inget tvivel om. Corona har fått många att tvingas in i digitala arbetssätt och vår innovationsförmåga har fått mycket bränsle. Men redan innan Corona skördade digitaliseringen sina offer. Stora etablerade företag konkurrerades helt plötsligt ut av små startups som inte ens fanns för fem år sen. Och de gör det med en budget som i det närmaste är öresavrundning i det stora företaget dessutom. Vad är egentligen den digitala transformationen? Och vad skiljer den från digitalisering? Är det samma sak? Kan jag välja bort digitaliseringen om jag tänker att vår bransch är förskonad? Eller, skulle jag kunna göra den digitala transformationen till min konkurrensfördel?

I den här föreläsningen kommer Daniel förklara vad den digitala transformationen är, varför den slår till nu och vad vi kan göra för att dra nytta av den snarare än att drabbas negativt.

Daniel Franzén är rådgivare inom strategi för digitalisering och innovation på Bustard och har mångårig erfarenhet av att starta, leda och utveckla innovativa organisationer. Daniel har arbetat med digitalisering och utveckling av såväl små startups som stora myndigheter och arbetar med både teknik- och verksamhetsutveckling.

Bustard hjälper företag att förstå digitalisering på riktigt och ta plats i förarsätet i sin digitaliseringsresa. Vi är med hela vägen från rådgivning kring er digitaliseringsstrategi till realiseringen i den operativa verksamheten.

Bustard är en del av Franzén Consulting.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

EO1A4270

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

24 april, 2024

Välkommen till Handelskammarens årsmöte 2024

Varmt välkommen till Östsvenska Handelskammarens årsmöte. Vi inleder med sedvanlig stämma och fortsätter med föredrag...

Handelskammarens arsmote 2024

25 april, 2024

Inspirationsfrukost: Klockias exportresa

Inspireras av Klockias exportresa och lyssna till grundaren Jens Ahlander som berättar om hur de...

Gotland export

26 april, 2024

Frukostmöte med regionpolischefen

Välkommen till en träff med Malena Grann, chef för polisregion Öst, på tema kriminell ekonomi...

Malena Grann

3 maj, 2024

En byggbransch i lågkonjunktur – vad ska man tänka på?

Delphis advokater Oscar Brandin, Katarina Ibold och Johan Lundgren har mångårig erfarenhet av att hantera...

Oscar Katarina Johan 1