Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Vad är digital transformation egentligen?

Och hur gör jag den till en konkurrensfördel i mitt företag?

Att det pågår en fantastisk och lite ogreppbar förändring just nu råder inget tvivel om. Corona har fått många att tvingas in i digitala arbetssätt och vår innovationsförmåga har fått mycket bränsle. Men redan innan Corona skördade digitaliseringen sina offer. Stora etablerade företag konkurrerades helt plötsligt ut av små startups som inte ens fanns för fem år sen. Och de gör det med en budget som i det närmaste är öresavrundning i det stora företaget dessutom. Vad är egentligen den digitala transformationen? Och vad skiljer den från digitalisering? Är det samma sak? Kan jag välja bort digitaliseringen om jag tänker att vår bransch är förskonad? Eller, skulle jag kunna göra den digitala transformationen till min konkurrensfördel?

I den här föreläsningen kommer Daniel förklara vad den digitala transformationen är, varför den slår till nu och vad vi kan göra för att dra nytta av den snarare än att drabbas negativt.

Daniel Franzén är rådgivare inom strategi för digitalisering och innovation på Bustard och har mångårig erfarenhet av att starta, leda och utveckla innovativa organisationer. Daniel har arbetat med digitalisering och utveckling av såväl små startups som stora myndigheter och arbetar med både teknik- och verksamhetsutveckling.

Bustard hjälper företag att förstå digitalisering på riktigt och ta plats i förarsätet i sin digitaliseringsresa. Vi är med hela vägen från rådgivning kring er digitaliseringsstrategi till realiseringen i den operativa verksamheten.

Bustard är en del av Franzén Consulting.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

26 september, 2023

Last Tuesday – AI – MÖJLIGHET ELLER HOT? 

Utvecklingen av AI går snabbare än någonsin och allt fler företag inser att det gäller...

26 september, 2023

Spara pengar med olika tullförfaranden

Välkommen till en halvdagsutbildning där du lär dig om möjligheterna att spara pengar genom att...

29 september, 2023

Coffee by – Framtidens ledarskap

Få en inblick i framtidens ledarskap tillsammans med Paragera. De går igenom några nyckelfaktorer till...

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...