Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Våga tänka stort

I denna miniföreläsning så pratar Eric Thyrell om hur vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre.

Häng med oss på Östsvenska Handelskammaren och lyssna på en miniföreläsning i samarbete med Athenas talarförmedling

I denna miniföreläsning så pratar Eric Thyrell om hur vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre.

10.00 – Försnack med några av Handelskammarens medlemmar. Vi presenterar oss kort för varandra. Från Handelskammaren medverkar Annika Bornström som är verksamhetschef för event och Johan Callenfors, medlemsrelationer/affärsutvecklare.

10.15 – Vi lyssnar på Eric Thyrell.

10.45 – Digitalt eftersnack och mingel med Handelskammarens medlemmar i mindre grupper ”break out rooms”. Vad tar vi med oss från miniföreläsningen? Kan vi inspirera varandra i gruppen? Vi rundar av eftersnacket senast 11.10.

Eventet sker i zoom och du får en länk skickad till dig.

Om miniföreläsningen
I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt,​tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar. Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar? Idag när många tvingas jobba hemifrån, är rätt fokus, attityd och inställning viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe. Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!

Om föreläsaren
Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa. Han har studerat ledarskap på Harvard business school, samt jobbat som chef och ledare. Eric var nominerad till årets talare 2019, samt är även för tredje året i rad med på listan över de mest populära talarna i Sverige.​ Han är dessutom en av endast två talare i Sverige som erhållit den högsta utmärkelsen ”Diamond speaker” från världens mest omfattande system för talar-rating:speakerrating.com.

Athenas Sverige
representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av andra aktuella och spännande ämnen. Athenas Sverige är den svenska grenen av Athenas Danmark som är Skandinaviens största byrå för förmedling av talare och föreläsare. Tillsammans med våra kontor i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Frankrike, England och USA är vi bland dem allra största byråerna i världen och representerar föreläsare lokalt, nationellt och internationellt. Vi har en föreläsare lämplig för alla möjliga tillfällen. Hör av dig till oss för mer information. 
Michael Christensen Athenas Sverige AB
mich@athenas.se
0704366225

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

EO1A4270

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

5 mars, 2024

Internationell e-handel B2C

Förbered din exportsatsning - vi ser ett alltmer förändrat och ökat digitalt beteendemönster hos konsumenter...

Internationell e handel LinkedIn 1

Fullbokat

7 mars, 2024

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

Styrelseutbildning Linköping

8 mars, 2024

Fehmarn Bälttunnelns potential och nya stambanor

Inbjudan till digitalt seminarium via Lübecks handelskammare: Fehmarn Bälts potential förutsätter nya stambanor. Vilka möjligheter...

Professor Göran Cars

12 mars, 2024

Inspirationslunch – förbered din exportsatsning

Funderar du på export? Är ditt företag på väg att växa internationellt? Varmt välkommen till...

katrineholm2