Östsvenska Handelskammaren

Här är Handelskammarens nya kommunikatör

Från turistnäringen i Linköping till Handelskammaren. Möt vår nya marknadskommunikatör Jennifer Berg som ser fram emot svampsäsongen, drömmer om Grönland och gärna hänger i Motala.

Välkommen till jobbet Jennifer! Hur känns det?
– Tack! Det känns faktiskt jättebra. Jag har inte varit ny på jobbet på 6 år så det känns lite ovant – men helt rätt! Jag har blivit så varmt välkomnad av alla och jag tror verkligen att jag kommer att trivas här.

Vad var det som lockade med tjänsten hos oss?
– Det som lockade mig med tjänsten var att den innehöll alla de delar jag brinner för – text, bild, rörligt. Jag kände igen mig i den beskrivning som annonserades ut och tänkte att den här måste jag ju söka! Dessutom kändes det spännande med att verksamheten skulle satsa på en starkare närvaro i Linköping – en resa jag helt enkelt ville vara med på!

Vilka blir dina viktigaste uppgifter framöver?
– Min viktigaste uppgift just nu skulle jag säga är att lära känna bolaget och mina nya kollegor. Det är ju en inlärningskurva när man byter bransch så fokus kommer att ligga på att förstå helheten.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat med marknadsföring och kommunikation i olika former i cirka 10 år. Nu senast kommer jag från Visit Linköping & Co där jag jobbade som kommunikatör. Där hade jag bland annat ansvar över innehåll i digitala kanaler med allt från copy och bildspråk till nyhetsbrev och sociala medier.

Hur är livet utanför arbetet?
– Eftersom jag under förra året blev moster för första gången så tillbringar jag ganska mycket tid i Motala hos min syster. Så mina helger består ofta av att busa runt och lära den lille massa hyss. Sedan stundar dessutom min favoritårstid – hösten! Så inom kort hittar du mig i skogen för att fylla på i mitt skogsskafferi. Det vill säga svamp och nypon!

Detta visste ni inte om Jennifer:
– Jag har en udda fobi – fantombilder!

Berätta om något du har på din bucket-list
– På min bucketlist står det att någon gång besöka Grönland och paddla kajak där. Dock är jag inte så förtjust i kyla så jag vet inte riktigt hur det ska gå – men det är något jag i teorin skulle vilja uppleva under mitt liv!

Bor: Linköping
Familj: Stolt moster
Intressen: Zumba, inredning och fotografering
Aktuell: Ny marknadskommunikatör på Östsvenska Handelskammaren
Kontakt: jennifer.berg@east.cci.se

Relaterade #Nyheter

Härlig avslutning på 2022 års Spaning på Kammaren

Nyheter

Årets avslutande Spaning på Kammaren genomfördes under novembers sista mörka fredagseftermiddag på Kammarforum i Norrköping. Levande ljus, god stämning och...

Stor uppmärksamhet i media när 100-listan släppte rapport

Nyheter

I samband med 100-listans rapportsläpp valde merparten av de traditionella medierna i den östsvenska regionen att uppmärksamma arbetet med jämställda...

Sara Hillbom: så ser attraktiva företag ut i framtiden

Nyheter

Onsdagen den 26 oktober arrangerades Besöksnäringsdagen i Linköping - ett initiativ av Visit Linköping & Co och en av Handelskammarens...

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

18 januari, 2023

Möt Sara Wimmercranz – en av Sveriges mäktigase techinvesterare

Exklusivt för dig på 100-listan! Inled det nya året med att ta del av Saras...

19 april, 2023

Styrelseutbildning Norrköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

Nyhet

Härlig avslutning på 2022 års Spaning på Kammaren

Nyheter

Årets avslutande Spaning på Kammaren genomfördes under novembers sista mörka fredagseftermiddag på Kammarforum i Norrköping. Levande ljus, god stämning och...

Nyhet

Härlig avslutning på 2022 års Spaning på Kammaren

Nyheter

Årets avslutande Spaning på Kammaren genomfördes under novembers sista mörka fredagseftermiddag på Kammarforum i Norrköping. Levande ljus, god stämning och...

Nyhet

Synpunkter till Svenska kraftnät ang. regeringsuppdrag I2022/01619

Remissvar

Östsvenska Handelskammaren, ÖHK, lämnar följande synpunkter till Svenska Kraftnät, SVK, enligt regeringsuppdrag I2022/01619: Uppdrag att ansöka om att använda intäkter...

Nyhet

Regional aktör på internationell arena 

Krönikor

Under den senaste månaden har jag haft förmånen att besöka tre av Europas huvudstäder utöver vårt eget Stockholm: Bryssel, Berlin...