Östsvenska Handelskammaren

Här är Handelskammarens nya kommunikatör

Från turistnäringen i Linköping till Handelskammaren. Möt vår nya marknadskommunikatör Jennifer Berg som ser fram emot svampsäsongen, drömmer om Grönland och gärna hänger i Motala.

Välkommen till jobbet Jennifer! Hur känns det?
– Tack! Det känns faktiskt jättebra. Jag har inte varit ny på jobbet på 6 år så det känns lite ovant – men helt rätt! Jag har blivit så varmt välkomnad av alla och jag tror verkligen att jag kommer att trivas här.

Vad var det som lockade med tjänsten hos oss?
– Det som lockade mig med tjänsten var att den innehöll alla de delar jag brinner för – text, bild, rörligt. Jag kände igen mig i den beskrivning som annonserades ut och tänkte att den här måste jag ju söka! Dessutom kändes det spännande med att verksamheten skulle satsa på en starkare närvaro i Linköping – en resa jag helt enkelt ville vara med på!

Vilka blir dina viktigaste uppgifter framöver?
– Min viktigaste uppgift just nu skulle jag säga är att lära känna bolaget och mina nya kollegor. Det är ju en inlärningskurva när man byter bransch så fokus kommer att ligga på att förstå helheten.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat med marknadsföring och kommunikation i olika former i cirka 10 år. Nu senast kommer jag från Visit Linköping & Co där jag jobbade som kommunikatör. Där hade jag bland annat ansvar över innehåll i digitala kanaler med allt från copy och bildspråk till nyhetsbrev och sociala medier.

Hur är livet utanför arbetet?
– Eftersom jag under förra året blev moster för första gången så tillbringar jag ganska mycket tid i Motala hos min syster. Så mina helger består ofta av att busa runt och lära den lille massa hyss. Sedan stundar dessutom min favoritårstid – hösten! Så inom kort hittar du mig i skogen för att fylla på i mitt skogsskafferi. Det vill säga svamp och nypon!

Detta visste ni inte om Jennifer:
– Jag har en udda fobi – fantombilder!

Berätta om något du har på din bucket-list
– På min bucketlist står det att någon gång besöka Grönland och paddla kajak där. Dock är jag inte så förtjust i kyla så jag vet inte riktigt hur det ska gå – men det är något jag i teorin skulle vilja uppleva under mitt liv!

Bor: Linköping
Familj: Stolt moster
Intressen: Zumba, inredning och fotografering
Aktuell: Ny marknadskommunikatör på Östsvenska Handelskammaren
Kontakt: jennifer.berg@east.cci.se

Relaterade #Nyheter

Omställningen tar för lång tid

Nyheter

Klimatet kräver ett snabbare tempo. Näringslivet är redo, skriver Maria Björk Hummelgren.

Peters tre bästa tips för ett bättre styrelsearbete

Nyheter

Funderar du på hur du kan effektivisera ditt styrelsearbete men vet inte riktigt var du ska börja? Peter Lindgren, med...

Trade Compliance - vad är det och varför är det viktigt?

Nyheter

Trade Compliance. Ett begrepp som är mer aktuellt än någonsin avseende den globala handeln. Men vad betyder det? Och framförallt,...

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

26 maj, 2023

Spaning på Kammaren

Välkommen till trevliga Spaning på Kammaren i Norrköping. Nätverkande med fokus på framtiden tillsammans med...

3 april, 2023

Hur många hattar har du? 

Vill du få i gång styrelsearbetet i ditt företag alternativt vill få ut mer av...

Nyhet

Omställningen tar för lång tid

Krönikor

Klimatet kräver ett snabbare tempo. Näringslivet är redo, skriver Maria Björk Hummelgren.

Nyhet

Omställningen tar för lång tid

Krönikor

Klimatet kräver ett snabbare tempo. Näringslivet är redo, skriver Maria Björk Hummelgren.

Nyhet

Peters tre bästa tips för ett bättre styrelsearbete

Nyheter

Funderar du på hur du kan effektivisera ditt styrelsearbete men vet inte riktigt var du ska börja? Peter Lindgren, med...

Nyhet

Trade Compliance – vad är det och varför är det viktigt?

Internationell handel

Trade Compliance. Ett begrepp som är mer aktuellt än någonsin avseende den globala handeln. Men vad betyder det? Och framförallt,...