Östsvenska Handelskammaren

Här är Handelskammarens nya kommunikatör

Från turistnäringen i Linköping till Handelskammaren. Möt vår nya marknadskommunikatör Jennifer Berg som ser fram emot svampsäsongen, drömmer om Grönland och gärna hänger i Motala.

Välkommen till jobbet Jennifer! Hur känns det?
– Tack! Det känns faktiskt jättebra. Jag har inte varit ny på jobbet på 6 år så det känns lite ovant – men helt rätt! Jag har blivit så varmt välkomnad av alla och jag tror verkligen att jag kommer att trivas här.

Vad var det som lockade med tjänsten hos oss?
– Det som lockade mig med tjänsten var att den innehöll alla de delar jag brinner för – text, bild, rörligt. Jag kände igen mig i den beskrivning som annonserades ut och tänkte att den här måste jag ju söka! Dessutom kändes det spännande med att verksamheten skulle satsa på en starkare närvaro i Linköping – en resa jag helt enkelt ville vara med på!

Vilka blir dina viktigaste uppgifter framöver?
– Min viktigaste uppgift just nu skulle jag säga är att lära känna bolaget och mina nya kollegor. Det är ju en inlärningskurva när man byter bransch så fokus kommer att ligga på att förstå helheten.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat med marknadsföring och kommunikation i olika former i cirka 10 år. Nu senast kommer jag från Visit Linköping & Co där jag jobbade som kommunikatör. Där hade jag bland annat ansvar över innehåll i digitala kanaler med allt från copy och bildspråk till nyhetsbrev och sociala medier.

Hur är livet utanför arbetet?
– Eftersom jag under förra året blev moster för första gången så tillbringar jag ganska mycket tid i Motala hos min syster. Så mina helger består ofta av att busa runt och lära den lille massa hyss. Sedan stundar dessutom min favoritårstid – hösten! Så inom kort hittar du mig i skogen för att fylla på i mitt skogsskafferi. Det vill säga svamp och nypon!

Detta visste ni inte om Jennifer:
– Jag har en udda fobi – fantombilder!

Berätta om något du har på din bucket-list
– På min bucketlist står det att någon gång besöka Grönland och paddla kajak där. Dock är jag inte så förtjust i kyla så jag vet inte riktigt hur det ska gå – men det är något jag i teorin skulle vilja uppleva under mitt liv!

Bor: Linköping
Familj: Stolt moster
Intressen: Zumba, inredning och fotografering
Aktuell: Ny marknadskommunikatör på Östsvenska Handelskammaren
Kontakt: jennifer.berg@east.cci.se

Relaterade #Nyheter

Så påverkar Fehmarn Bält-tunneln den östsvenska regionen: ”Många förstår inte vidden”

Nyheter

Just nu byggs Fehmarn bält-förbindelsen mellan Danmark och Tyskland. En 18 kilometer lång undervattenstunnel som bland annat gör att man...

Effektivare tillståndsprocesser: En gemensam strävan i Östergötland

Nyheter

”Kickstart” var ordet, när Handelskammaren tillsammans med Cleantech Östergötland och länsstyrelsen samlade drygt 50 företagare på LINK Business Center för...

Kan vi bygga oss ur krisen? Träff med Catharina Elmsäter-Svärd

Nyheter

Stora behov av infrastruktur samt kompetensförsörjning är utmaningarna framåt.

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

12 mars, 2024

Inspirationslunch – förbered din exportsatsning

Funderar du på export? Är ditt företag på väg att växa internationellt? Varmt välkommen till...

katrineholm2

4 april, 2024

Trade Talks – India

Trade Talks by Swedish Chambers is a joint initiative by the regional Chambers of Commerce in Sweden...

Indien
Nyhet
balt

Studiebesök Fehmarn Bält och Lübeck

Infrastruktur

Fehmarn Bält-tunneln är ett av Europas största pågående byggprojekt. I dagarna två åkte vi söder ut för att titta närmare...

Nyhet
balt

Studiebesök Fehmarn Bält och Lübeck

Infrastruktur

Fehmarn Bält-tunneln är ett av Europas största pågående byggprojekt. I dagarna två åkte vi söder ut för att titta närmare...

Nyhet
217A2842

Så påverkar Fehmarn Bält-tunneln den östsvenska regionen: ”Många förstår inte vidden”

Infrastruktur

Just nu byggs Fehmarn bält-förbindelsen mellan Danmark och Tyskland. En 18 kilometer lång undervattenstunnel som bland annat gör att man...

Nyhet
EO1A6990

Effektivare tillståndsprocesser: En gemensam strävan i Östergötland

Nyheter

”Kickstart” var ordet, när Handelskammaren tillsammans med Cleantech Östergötland och länsstyrelsen samlade drygt 50 företagare på LINK Business Center för...