Östsvenska Handelskammaren

UCS One Economy arrangerar Östergötlands ledarskapsdag 23/3 i Norrköping

Äntligen är det dags för ledarskapsdagen One Future Day i Norrköping! Stora talare som Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt kommer och gästar oss med intressanta föreläsningar.

Vi anordnar en ledarskapsdag på hemmaplan för att stärka företagandet i Östergötland. Stora talare som Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt kommer och gästar oss med intressanta föreläsningar kopplat till vår nutid och dagens tre teman: Ledarskap, Digitalisering och Hållbarhet.

Torsdag den 23/3 går eventet av stapeln. Som deltagare guidas du genom insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och får inspiration till utveckling. Tag del av inspirerade föreläsningar inom högaktuella ämnen och träffa andra som delar dina utmaningar. Under denna ledarskapsdag vågar vi lova att du kommer få insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och inspiration till utveckling. Kanske årets viktigaste dag för dig som ledare!

ONE Future Day erbjuder ett brett program med föreläsningar inom ledarskap, digitalisering och hållbarhet – tre viktiga komponenter i nutidens verksamhetsutveckling. Du som deltagare får bland annat tips och verktyg för att ta er verksamhet till nästa nivå.

När: Torsdag 23 mars 2023
Var: Hemerycksalen, Louis De Geer

Här kan du läsa mer och boka din plats: https://ucsone.se/one-future-day/ (Tag gärna med dig kollegorna. Gå 5 betala för 4 gäller 😊)

Välkommen att tillsammans med Östergötlands företagare delta, mingla och inspireras.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

seminaruim techsverige eventbild

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser...

Kopia av Webinar IG post

Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York håller i ett Webinarium 8/2

Gateway to Success: How to Successfully Establish Business in the USA

office

Office bjuder in till frukostseminarie

Copilot är här! Är din verksamhet redo för AI? Äntligen är Copilot för Microsoft 365 tillgänglig även för små och...

Ekonomi for icke ekonomer

Ekonomiutbildning för ICKE-EKONOMER med Styrelseakademien Östsverige

Lär dig att förstå det ekonomiska sambandet, vad balansräkningen berättar, vilka nyckeltal som är relevanta och när en kontrollbalansräkning ska...