Östsvenska Handelskammaren

UCS One Economy arrangerar Östergötlands ledarskapsdag 23/3 i Norrköping

Äntligen är det dags för ledarskapsdagen One Future Day i Norrköping! Stora talare som Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt kommer och gästar oss med intressanta föreläsningar.

Vi anordnar en ledarskapsdag på hemmaplan för att stärka företagandet i Östergötland. Stora talare som Fredrik Reinfeldt, Frida Boisen och Per Holknekt kommer och gästar oss med intressanta föreläsningar kopplat till vår nutid och dagens tre teman: Ledarskap, Digitalisering och Hållbarhet.

Torsdag den 23/3 går eventet av stapeln. Som deltagare guidas du genom insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och får inspiration till utveckling. Tag del av inspirerade föreläsningar inom högaktuella ämnen och träffa andra som delar dina utmaningar. Under denna ledarskapsdag vågar vi lova att du kommer få insikter kring ditt eget ledarskapsarbete och inspiration till utveckling. Kanske årets viktigaste dag för dig som ledare!

ONE Future Day erbjuder ett brett program med föreläsningar inom ledarskap, digitalisering och hållbarhet – tre viktiga komponenter i nutidens verksamhetsutveckling. Du som deltagare får bland annat tips och verktyg för att ta er verksamhet till nästa nivå.

När: Torsdag 23 mars 2023
Var: Hemerycksalen, Louis De Geer

Här kan du läsa mer och boka din plats: https://ucsone.se/one-future-day/ (Tag gärna med dig kollegorna. Gå 5 betala för 4 gäller 😊)

Välkommen att tillsammans med Östergötlands företagare delta, mingla och inspireras.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

Innovation Week 2023 börjar ta form

East Sweden Innovation Week är veckan då vi delar och sprider banbrytande lösningar och innovation. Programpunkterna inför höstens vecka börjar...

Intresserad av affärer med Litauen och Baltikum?

Då är du och ditt företag varmt välkommen att delta i en delegationsresa till Litauen 28-30 november. Sverige är en...

Norrköpingsförfattare använder filosofi för livskrisare

Under en period i sitt liv föraktade Maria Lindquist sig själv och var deprimerad. När det var som allra värst...

En punkig bok om ergonomi

Ofta när vi pratar ergonomi gör vi det från perspektivet rätt och fel. Att vi ska sitta si men inte...