Östsvenska Handelskammaren

Ny på jobbet

Jag är otroligt stolt och glad över att ha tillträtt som vd för Östsvenska Handelskammaren. Det är en såväl vacker som dynamisk del av Sverige (och Europa) vi verkar i, som ger oss otroliga förutsättningar för utveckling. När jag sökte mig till Handelskammaren så var det bredden i verksamheten som tilltalade mig.

Det är allt från handelsdokument som möjliggör export av varor och tjänster till nätverk, utbildningar och opinionsbildning i viktiga kunskapsområden och frågor för näringslivet.

Östsvenska Handelskammaren har funnits sedan 1913 och mitt uppdrag är att fortsätta vårda och förvalta denna verksamhet. Men jag har en ambition att få bidra till att göra oss ännu bättre och därmed kunna hjälpa er mer.

Det är speciella tider som råder, så på kort sikt är dagarna fulla av digitala möten och diskussioner. Men jag längtar efter fysiska träffar hos er eller i någon av våra lokaler i Linköping eller Norrköping. Har ni tankar, funderingar eller frågor, hör gärna av er till mig på 0702-441934 eller simon.helmer@east.cci.se.

Vi ses snart!

Simon Helmér
Vd

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

Vill du träffa mig där?

Almedalsveckan är en demokratisk institution i Sverige och viktig för Gotland. Restriktionerna lättar nu steg för steg, vilket gör att...

Annorlunda Almedalen

…men i år blir demokratifestivalen av.

Wellnox satsar på nya marknader

Hallå där Thomas Sjölander, vd på Wellnox! Vilka är dina erfarenheter utifrån det senaste året och vad hur ser planerna...