Östsvenska Handelskammaren

Väntelista

Coffee by UCS – Kraften av AI och digitala verktyg

Vi välkomnar dig till en inspirerande frukost, där vi diskuterar hur AI och rätt digitala verktyg skapar affärsnytta och lyfter lönsamhet, kundnöjdhet och arbetsmotivation.

Hur navigerar du genom den digitala omställningen på ett effektivt sätt och får med dig dina medarbetare i förändringen?
Vi välkomnar dig till en inspirerande frukost, där vi diskuterar hur AI och rätt digitala verktyg skapar affärsnytta och lyfter lönsamhet, kundnöjdhet och arbetsmotivation. Digitalisering är en nödvändighet för att förbli konkurrenskraftig, men ett systembyte kan för många företag och individer kännas överväldigande. Vilka utmaningar och möjligheter kan uppstå när företag väljer att bli mer digitala och kanske rentav byter till ett nytt system?

Under detta seminarium får du en djupare förståelse för hur du på bästa sätt genomför en förändring i organisationen och vilka fördelar det kan föra med sig. Fokus ligger på de organisatoriska förändringar som ett systembyte medför och hur du kan dra nytta av AI och digitala verktyg för att förenkla vardagen. Vi ger dig tips och bjuder på god frukost.

Innehåll:

• Förändringar i organisationen. Ett lyckat systembyte börjar inte med tekniken, utan med människorna i organisationen. Hur genomför man förändring utan att skapa utmattning?

• Möjligheterna med AI och digitala verktyg. Digitala lösningar och integrationer som effektiviserar arbetsflöden och rutiner. Hur kan vi använda AI i våra befintliga och nya system? Vilka är möjligheterna?

• Så lyckas du med ett systembyte. Vi tittar på var de största vinsterna finns för företaget vid valet av system och de kringliggande arbetsprocesserna. Vilka vägval finns?

Frukostseminariet ger dig en helhetssyn på hur du kan hantera förändring, dra nytta av digitala verktyg och genomföra systembyten på ett effektivt sätt. Vi hoppas att vi ses!

Talare

Magnus Johansson, VD, UCS Management

Marcus Alsér, VD, UCS Mindbite

Arezo Ghannadan, Affärsutvecklare Odoo, UCS One Business

Frukost 07.30 -08.00
Föreläsning 08.00-09.00

Coffee by är ett koncept där våra medlemmar kan hålla i ett eget kunskapshöjande och inspirerande event i våra lokaler i Norrköping eller Linköping. Ni står för innehållet och vi tar hand om inbjudningar och allt praktiskt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

20 september, 2024

Coffee by UCS – Kraften av AI och digitala verktyg

Vi välkomnar dig till en inspirerande frukost, där vi diskuterar hur AI och rätt digitala...

Fåtal platser

23 september, 2024

Lunch med kammaren

Varmt välkommen till vår populära nätverkslunch.

24 september, 2024

Trade Talks – Norge

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie av webinars inom internationell handel. Vid detta...

Fåtal platser

27 september, 2024

Nätverksfrukost

Nätverksfrukosten blir snabbt fullbokat så se till anmäla dig redan idag