Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Boost your business – Framtidens stad

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka.

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka.

Denna gång leder Björn WesterströmPontarius och en representant från Linköpings kommun samtalet kring hur staden förändras på grund av framtidens trafikmönster.
Dagens förändrade trafikflöden i städerna gör att det nu är fler som vill använda gång och cykelbanorna vilket kräver en förändrad utformning. Idag är även elcyklar, elscotrar, hoverboards, rullskidåkare och motionärscyklisten som vill ha ett träningspass till och från jobbet en vanlig syn. Farten är högre och det är fler som nyttjar gång och cykelbanorna samtidigt som våra gaturum i städerna ibland är relativt trånga. Vad ställer detta för krav?

Pontarius är samhällsbyggnadskonsulten som integrerar affärsutveckling, finans, juridik, management och teknologi. De drivs av en passion av att förbättra resultat och prestanda för deras kunder; både på organisationsnivå och för de produkter och tjänster som de erbjuder.

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

29 november, 2022

Från idé till startup – entreprenörernas väg till framgång

Välkommen till årets sista Bright East träff som denna gång anordnas i regionens egna Silicon...

29 november, 2022

Last Tuesday – Allt vi behöver veta om elpriserna

Varmt välkommen till Last Tuesday! Ett nätverksevent med föreläsning sista tisdagen i varje månad.

1 december, 2022

BoardMatch – Matchning mellan bolag och styrelsekompetens

BoardMatch är ett digitalt matchningsevent där bolag möter styrelseledamöter eller styrelsementorer för att hitta rätt...

2 december, 2022

Nätverksfrukost på LINK: 1-årsjubileum

Nu har det gått ett år sedan vi öppnade portarna till Östsvenska Handelskammaren i LINK...