Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Boost your business – Framtidens stad

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka.

Under 2021 drar vi igång Boost Your Business – en digital plattform där du kan föreläsa, lyssna och nätverka.

Denna gång leder Björn WesterströmPontarius och en representant från Linköpings kommun samtalet kring hur staden förändras på grund av framtidens trafikmönster.
Dagens förändrade trafikflöden i städerna gör att det nu är fler som vill använda gång och cykelbanorna vilket kräver en förändrad utformning. Idag är även elcyklar, elscotrar, hoverboards, rullskidåkare och motionärscyklisten som vill ha ett träningspass till och från jobbet en vanlig syn. Farten är högre och det är fler som nyttjar gång och cykelbanorna samtidigt som våra gaturum i städerna ibland är relativt trånga. Vad ställer detta för krav?

Pontarius är samhällsbyggnadskonsulten som integrerar affärsutveckling, finans, juridik, management och teknologi. De drivs av en passion av att förbättra resultat och prestanda för deras kunder; både på organisationsnivå och för de produkter och tjänster som de erbjuder.

Om Boost Your Business
Boost Your Business är ett event där vi bjuder in regionens företag att delta i intressanta föreläsningar kring utvalda teman. Under varje träff får två företag möjlighet att berätta om sin verksamhet kopplad till det utvalda temat ur ett inspirerande perspektiv som motiverar deltagarna.  Föreläsarna får femton minuter vardera. Efter varje föreläsning finns utrymme för frågor, därefter finns det tid för nätverkande och digitalt mingel. Är du intresserad av att delta som föreläsare eller bara lyssna är du varmt välkommen – Boost Your Business är helt kostnadsfritt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

3 oktober, 2023

Att få huvudet att sitta på kroppen 

En föreläsning om vikten av att prioritera och observera din mentala hälsa. Hur landar du...

4 oktober, 2023

AW med pitch – Ett mingel för bygg, fastighet & infrastruktur

Fastighetsägarna, Byggföretagen och Östsvenska Handelskammarens ESIC-nätverk bjuder in till ett gemensamt mingel för dig som...

10 oktober, 2023

Nätverksträff med HR-nätverket

Välkommen till Handelskammarens nätverk för dig som har en ledande befattning inom HR. Endast en...

Väntelista

13 oktober, 2023

Nätverksfrukost

Hjärtligt välkommen på vår nätverksfrukost hos oss på LINK Business Center. Här träffas företag från...